-

JetTrac afspærringsstander

JetTrac afspærringsstander

Der er mange situationer, hvor der kan være brug for at kontrollere menneskers adfærd og med en JetTrac fra Sunstill, kan du nemt og hurtigt afskærme store områder - særligt i personregulerende områder. Hos Sunstill er vi leverandør til gode oplevelser, og vores afspærrings standere og JetTrac her på siden, er med til at forbedre en god oplevelse for passagegerer i lufthavne, steder hvor der kræves afstand grundet Covid-19, dine gæster, kollegaer eller kunder.

Se vores udvalg nedenfor, som byder på forskellige typer afspærring og en af dem er den helt store JetTrac med 2x22m eller 2x25m, som kan benyttes til midlertidig eller permanent afspærring af områder samt diskret og nem vejledning af en større gruppe mennesker.

Men JetTrac standeren kan man ofte klarer sig med denne ene stander, som på hjul er nem at kører lige derhen hvor den skal bruges.

Pris
kr  - kr
6 vare(r)
StoreTracMini-20
Price From:
3.979,95 kr
StoreTracMono-20
4.590,00 kr
JetTrac-20
17.995,00 kr
JetTrachook-20
Kontakt for pris
JetTracmagnet-20
Kontakt for pris
JetTracclickls-20
Kontakt for pris
6 vare(r)

Få JetTrac afspærring samt orienteringshjælp her

Du kender helt sikkert til kø-systemer, vejledningssystemer og andre typer afspærring fra steder som lufthavne, biografer, museer, diskoteker m.m. Alle sammen steder, hvor der er brug for at holde styr på en stor gruppe mennesker og deres gøren og laden. Med JetTrac kan du nemt og hurtigt opsætte afspærringsbånd, som er en effektiv løsning på kaos og ustrukturerede køer. 

Her på siden finder du forskellige Wall-Mount eller JetTrac med lange12, 22 eller 25m bånd - både dem til med og uden hjul – og dem til væg montering. Nemt og hurtigt og kan køre hen hvor behovet er og trækkes ud. JetTrac’en med hjul er en genial løsning i eksempelvis lufthavne.

JetTrac er specielt designet til at afskærme så passagererne ikke går under fly vingerne når de går til eller fra flyet, men siden har mange andre også set behovet for JetTrac da den hurtigt kan flyttes ud på det pågældende sted, hvor man kan trække det optil 22 meter lange bælte hurtigt ud. Når menneskerne er vejledt til det korrekte sted, kan den nemt og hurtigt fjernes igen.

Effektiv og hurtig regulering af store menneskemængder

Udvalget på siden byder på den kendte JetTrac, men også en ny, som har optil 2x25m bælte, som kan bruges omkring de helt store fly vinger. Disse nye JetTrac har tillige fået monteret en anordning ved indrulning af båndene, så fugt og snavs holdes ude af båndhuset, og får derved båndet til at holde længere. Som nævnt kan du finde JetTrac med hjul, men udvalget byder også på StoreTrac afspærringsstandere med fod, også med de store båndhuse på 22m. Blandt udvalget på siden finder du også forskellige bælteender i form af kroge, click lås eller magnet til at fastgøre JetTrac bælterne med.

Hos Sunstill har vi alt i udstyr til store og små begivenheder. Udover JetTrac har vi andre typer af afspærringsbånd og køledere, crowd control og hegn og meget mere. Derudover leverer vi også skræddersyet løsninger, og hvis du har lyst til en snak i forbindelse med en opgave, står vi klar til at hjælpe! Du kan både udfylde vores kundeformular her på siden, ringe på telefon +45 86 92 45 54 eller sende en mail til info@sunstill.dk.