-

Beltrac afspærringsstandere

Beltrac afspærringsstandere

I denne kategori finder du Beltrac afspærringssystemer, der effektivt regulerer og kontrollerer en stor menneskemængdes adfærd. Udvalget af Beltrac systemer, vi tilbyder hos Sunstill, byder på NexTrac skillevægge i forskellige størrelser tilpasset til formålet, faste bomme og smartgates.

Beltrac standere er som standard 1m høj og kan leveres med båndlængder på 2m, 2,3m, 3m, 3,7m, 5,4m, 12m eller 22m. Foruden båndstandere har vi også mange typer til vægmontering.

Alle vores bånd kan leveres i mange farver, i egne farver eller med print. (egne logos, beskeder m.v.) De kan leveres med mobile fødder eller med magnet, hvor limplade montares på gulvet, og standeren derved ikke flytter sig, men forbliver på den tiltænkte placering.

Personregulerende systemer er geniale løsninger i mange forskellige brancher, hvor der er mange mennesker, der enten skal guides eller styres i bestemte retninger. Her kan udvalget af afspærringssystemer fra Beltrac være den perfekte løsning. Se udvalget nedenfor og tag kontakt til os i dag for pris og flere informationer – find vores kontakt oplysninger nederst på siden.

Pris
5 vare(r)
Fastbommellemstandere-20
Swinggate-20
Kontakt for pris
SmartGate-20
Kontakt for pris
5 vare(r)

Kø-ledende Nextrac skillevægge

I Danmark værner vi om vores køkultur, og med skillevægge fra NexTrac får du en mere permanent løsning til at kontrollere menneskers adfærd. Det kan for eksempel være en genial løsning til kødannelse i lufthavne, på diverse spillesteder eller lignende. Skillevæggene kan også bruges til adskillelse af store områder, der har flere funktioner – eksempelvis spiseområder.

NexTrac skillevæggene kan leveres helt op til 2m højde, eller hvor glasskillevæggene er placeret højt, for adskillelse af mennesker i kø (som covid-19 skillevægge i ansigtshøjde).

Skillevæggene kan leveres optil 2m høje, og kan derfor også bruges som afskærmning til områder, der måske kræver mindre opmærksomhed eller til rum, hvor det rent visuelt vil være en fordel, at dele rummet op. På trods af skillevæggenes permanente udtryk, er dette samtidig en fleksibel løsning, da skærmene kan omrokeres samt kombineres med andre løsninger fra Beltrac.

Find gates, bomme og andre afspærringsløsninger her 

På siden finder du også et udvalg af gates med forskellige løsninger. Se for eksempel den intelligente gate, SmartGate, der styres med en app. Gaten åbner og lukker automatisk og kan aflæse mennesketrafik. En mere simpel gate er SwingGate, der er en manuel gate, som alle kan kombineres med Beltrac afspærringsstandere og NexTrac skillevæggene.

Bladt udvalget finder du også faste bomme, som alternativ til afspærringsbånd, og NexTrac skillevægge. Disse bomme er en mere solid løsning, der fungerer effektivt som kø-ledere - eksempelvis i butikker.

Tag kontakt i dag!

Vi er eksperter i gode oplevelser, og vores produkter er derfor fleksible og kan kombineres på forskellig vis for optimale løsninger. Det er muligt at kombinere vores NexTrac-skillevægge med Beltrac kølere og afspærringsbånd for rigtig mange tænkelige løsninger.

Hvis du sidder inde med spørgsmål, er interesseret i en af vores løsninger her på siden, eller blot mangler inspiration til opsættelse af afspærringssystemer, skal du endelig ikke tøve med at kontakte os. Vi står klar til at hjælpe med det mindste. Du kan kontakte os ved enten af ringe til os på tlf. +45 86 92 4554, skrive en mail til os på info@sunstill.dk eller ved at udfylde vores kundeformular. Vi ser frem til at hjælpe dig!