-

Standerskilte

Standerskilte

Standerskilte har mange muligheder, og det er en god løsning til at få formidlet budskaber til et event eller et område, hvor folk skal stå. Vores standerskilte kan også leveres med et specielt beslag til placering på toppen af vores båndstandere, således at de fortsat kan fungere som 4-vejs bæltestandere. Med et standerskilt fra Sunstill kan du gøre dine kunder og besøgende opmærksom på lige netop det, du har brug for. Du kan indsætte hvilken som helst tekst på standerskiltet, som vil fungere som en guide for dine besøgende.

Vi har et stort udvalg af standerskilte, så du kan byde dine kunder velkomne på den helt rigtige måde.

Pris
kr  - kr
8 vare(r)
AcrylBoule-20
855,00 kr
Informationstube-20
A3SkilteBndafsprring-20
A4SkilteBndafsprring-20
A3Akrylskilterebstandere-20
8 vare(r)

Find standerskilte til din virksomhed eller næste event hos os

Leder du efter en god løsning til at give dine besøgende eller kunder den rigtige information, så er et standerskilt det perfekte valg. Med et standerskilt sørger du for, at kunder og besøgende får den information, de skal bruge, lige når de ankommer. Afholder du et event, eller har du en virksomhed, hvor folk skal stå i kø, så tag gerne et kig på vores store udvalg af båndafspærring og køledere. Vi har mange forskellige at vælge imellem, og de kan gøre ventetiden for besøgende nemmere. Brug dem sammen med standerskilte, så det bliver helt tydeligt for dine kunder, hvor de kan vente.

Hold styr på menneskemængden

Standerskilte kan sørge for, at alle besøgende får den nødvendige information. Gå på opdagelse i vores store udvalg af standerskilte, og find de skilte, som passer til netop dit behov. Du kan finde mange forskellige varianter – både de mere neutrale og standard standerskilte, samt nogle, der kan bruges på en anderledes måde. Du kan eksempelvis også finde acryl bouler til at montere på vores standere, hvori man kan placere forskelligt.

Har du behov for at holde ekstra styr på dine besøgende til et event, eller køen til en konference eller et teaterstykke, så kan man som alternativ også med fordel gøre brug af vores smarte rebstandere. Vores rebstandere sikrer også, at der bliver holdt godt styr på køen, og at ingen går ind de forkerte steder.

Vi har alt, hvad du skal bruge til dit event

Hvis du leder efter standerskilte og andet tilbehør til dit næste event, så er du kommet til det rette sted. Hos Sunstill har vi 35 års erfaring med at sælge udstyr til både teaterforestillinger, events, konferencer og meget mere. Vi har et stort udvalg, og du kan blandt andet finde masser af tilbehør og reservedele til dit udstyr.

Hvis du har brug for hjælp eller er i tvivl om noget af vores tilbehør, så tøv endelig ikke med at tage kontakt. Vi står klar til at hjælpe dig med at finde lige netop det, du har brug for. Vores kontaktoplysninger finder du nederst på vores hjemmeside.