-

Tovafspærringer og rebstandere

Tovafspærringer og rebstandere

Det er vigtigt at sikre en god og sikker oplevelse for alle til arrangementer og i forskellige områder. I mange tilfælde kan det endda være en nødvendighed, at lede mennesker i den rigtige retning, eller forhindre direkte adgang. Med Tovafspærringer og rebstandere fra Sunstill sørger vi for, det sker på den bedste og mest diskrete og elegante måde. Uanset om det er i teatret, kirken, biografen, kongrescentret eller noget helt femte, kan det være en god ide at investere i nogle flotte tovafspærringer og rebstandere.

I vores sortiment finder du et udvalg af diverse standere, der kan kombineres med forskellige tov og reb, og som passer perfekt til enhver anledning. Man kan også bruge rebene alene med vores vægmonteringsbeslag mellem 2 vægge, eller en stander med top skilt for informationer til besøgende. Dyk ned i vores udvalg nedenfor!

Pris
kr  - kr
8 vare(r)
Crown-20
1.447,00 kr
Rebvelourogsnapender-20
Price From:
627,00 kr
Vggriberereb-20
Luxor-20
Price From:
1.290,00 kr
Museum-20
1.593,00 kr
Style-20
1.008,00 kr
8 vare(r)

Flotte afspærringer og standere til enhver lejlighed

Uanset om det er i teatret, kirken, biografen, kongrescentret eller noget helt femte, kan det være en god ide at investere i nogle flotte tovafspærringer og rebstandere. Vores tovafspærringer og rebstandere er en god løsning til en både nem og stilfuld opdeling af rum og personregulering. De findes i forskellige versioner og i forskellige metalliske farver. Du finder også en mere praktisk stander i plastik. Uanset hvilken anledning du skal bruge en tovafspærring eller rebstander til, finder du en hos Sunstill.

Du kan desuden personliggøre din tovafspærring og rebstander med vores udvalg af torv- og velourreb i flere forskellige farver. Derved kan du nemt og elegant matche afspærringerne med arrangementet og rummet hertil.

Stort udvalg af udstyr til en god oplevelse

Udover vores flotte rebstandere, har vi et bredt udvalg af løsninger inden for afspærringsstandere. I udvalget finder du blandt andet forskellige standerskilte, afspærringsbånd og kø-ledere. Udvalget kan kombineres på kryds og tværs afhængigt af hvilke muligheder og løsninger, du ønsker. Du kan eksempelvis kombinere tovafspærringerne med en vægmonteret båndafspærring. Denne båndafspærring kan generelt også sammenkobles med de fleste af vores afspærringsstandere.

Sunstill står altid klar til at rådgive dig!

Med mere end 35 års erfaring i branchen, er vi hos Sunstill godt klædt på til at give dig kyndig rådgivning i vores produkter og løsninger. Vi tilbyder skræddersyede løsninger. Det vil sige, at uanset om du skal bruge udstyr til en biograf, arbejdsplads, koncert, foran et diskotek mv., kan du være sikker på, at Sunstill har løsningen.

Hvad end du skulle have af betænkeligheder og spørgsmål, står vi klar til at hjælpe dig. Vi står hellere end gerne til rådighed, når du skal bruge rådgivning og løsninger, der kan styre menneskemængderne til ethvert arrangement.

Du kan ringe til os på tlf: +45 86 92 45 54, skrive til os på mail: info@sunstill.dk, eller udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vil en af vores dygtige medarbejdere tage hånd om din henvendelse og vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!