-

Vægmonteret båndafspærring

Vægmonteret båndafspærring

Hos Sunstill finder du et solidt sortiment af vægmonterede båndspærring, som er oplagte til personregulerende områder som lufthavne, musikhuse, biografer eller lignende steder, hvor der skal være kontrol over menneskemængden. Vægmonterede afspærringsbånd kan du montere direkte på væggen, hvor det ikke er nødvendigt at investere i gulvstående standere, da der følger en vægmonteringsplade med.

Afspærringsbånd til væggen er oplagt, hvis pladsen er trang, og man ikke ønsker standere på gulvet, eller blot til aflukning af adgang til fx en trappe, mens rengøringen på toiletter foregår. De kan også leveres med magnet, hvis det kan anvendes, hvor det er tænkt. Se vores nedenstående båndafspærring til vægmontering, så kan du få skabt orden og rolig køkultur på din arbejdsplads.

Pris
kr  - kr
8 vare(r)
WallMountXL-20
Price From:
1.999,95 kr
WallMountXXXL-20
Price From:
3.499,95 kr
WallMountXXL-20
Price From:
2.879,95 kr
WallMountM-20
Price From:
1.019,95 kr
WallMountLstandard-20
Price From:
1.249,95 kr
WallmountdobbeltM-20
Price From:
1.379,95 kr
8 vare(r)

Permanente og midlertidige båndspærring til væg

Med vores båndspærring til væg kan du nemt skabe permanente og midlertidige personreguleringer og -kontroller, uanset om det er til små events eller større arrangementer. Alle vores båndspærrer, også kaldet Wall Mount, leveres med en plade, som du enten kan fastgøre med velcro for en midlertidig løsning eller montere med skruer direkte på væggen, stolpen, muren o.lign. for en mere permanent spærring, eller med magnet hvis det er muligt.

Hos os har vi båndspærringer på flere forskellige bæltelængder, som varierer mellem 2,3 m til 12 m. Fælles for alle vores Wall Mount er, at du skal udfylde, hvilken overflade, du ønsker, bæltehusene skal komme i samt bæltefarve. De fleste modeller kan leveres med den farve du ønsker, vi skal blot bruge en farvekode, men der er også mange standardfarver. Som standard kommer båndspærringerne med bæltebredde på 5 cm, men de kan også fås med 10 cm.

Søger du suppleringsmuligheder og sammenkoblingsmuligheder til din vægmonterede båndspærring, så har Sunstill et stort sortiment med afspærringsstandere, som kan kobles sammen med de vægmonterede og diverse produkter i samme familie af køleder, NexTrac samt tilbehør og reservedele hertil.

Få logo, navn eller budskab printet på dit spærringsbælte

Ønsker du at få personliggjort dit bælte på din vægmonterede afspærringsbånd, eller er der et særligt budskab, du gerne vil have til at stå? Så har du faktisk mulighed for at få logo, navn eller tekst, når du bestiller Wall Mount-produkter fra os. Det er en smart måde at markedsføre virksomheden på eller som en del af en kampagne, der med fordel kan bruges mange år frem. Hvis du ønsker denne form for personlig markedsføring, skal du kontaktes os herom, inden du bestiller.

Skab orden og struktur ved dine events med Sunstill

Det kan være utrolig tidskrævende at skabe orden og struktur i større menneskemængder ved arrangementer og events. Med båndafspærring kan du sikre alle får den gode oplevelse og holde den nødvendige sociale distance og sikre andre i at snyde foran eller bryder den personlige sfære, eller folk breder sig mere end nødvendigt.

Ønsker du at høre mere om dine afspærringsmuligheder, eller sidder du med spørgsmål til vores vægmonterede båndafspærring? Så giv os et kald på +45 86 92 45 54 eller skriv til os på info@sunstill.dk. Her vil en af vores medarbejdere tage hånd om din henvendelse. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.