OM SUNSTILL®

 

SUNSTILL ApS®

SUNSTILL® ApS er specialiceret i levering af professionelt materiel og udstyr til teatre, skoler, institutioner, kulturhuse, lufthavne, idrætshaller, messecentre, butikscentre samt en lang række andre offentlige og private virksomheder.

SUNSTILL® er et registreret navn, som bl.a. er betegnelsen for Danmarks mest udbredte scenepodie-koncept.

SCENEPODIER FOR LIVET

SUNSTILL® scenepodier har solgt i Danmark gennem mere end 35 år, og vi leverer også reservedele til de allerførste podier, som blev solgt helt tilbage i 80'erne. At vi stadig sælger reservedele til disse 80’er modeller, understøtter det faktum, at SUNSTILL® scenepodier, er scenepodier for livet – og dermed en fantastisk investering.

Vi har specialiceret os i levering af scenepodier, scenetekstiler, auditorier, teleskoptribuner, tribuner og afspærringsstandere med bånd eller reb, men har også et stort udvalg af talerstole, som kan dække ethvert behov.

Se også vores salgsboder og sejl, ellers vores udvalg af cafémøbler.

ENEFORHANDLING I DANMARK

SUNSTILL® blev i 2012 eneforhandler af alle Tüchlers produkter i Danmark.

Tüchler er bl.a. kendt for deres Dansevinyl, Sceneteknik, Scenetræk, Hejs, Kædetaljer & Scenepodier, men også flammehæmmende produkter.

GÅ PÅ OPDAGELSE

Ved at gå på opdagelse i vores online produktsortiment, kan du se hvorvidt vores kompetencer rækker og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

RIGTIG GOD FORNØJELSE PÅ SUNSTILL.DK …