-

COVID-19 produkter

I en verden, hvor COVID-19-pandemien raser og regelmæssigt blusser op, er det utrolig væsentligt for mange virksomheder at have mulighed for at beskytte deres kunder og medarbejdere. I denne tid er det blevet et krav fra myndighederne, at virksomheder har håndsprit stående samt at skabe rammer, hvor det er muligt at holde afstand. Det er relevant i alle erhverv, men er specielt essentielt i idrætshaller, lufthavne, butikscentre, butikker, caféer og restauranter samt til events, hvor mange mennesker er samlet.

Hos Sunstill tilbyder vi et sortiment af COVID-19 relaterede produkter. Vi forhandler bl.a. forskellige typer af afskærmning, kvalitetsstandere til håndfri betjening af håndsprit, afstandsgulvlister eller Totem-standere med sensor, som tæller hvor mange personer, der er i lokalet i forhold til det antal, myndighederne anbefaler. Se vores udvalg af produkter nedenfor, og find det, du mangler for at opfylde dine medarbejders og kunders behov.

Pris
kr  - kr
6 vare(r)
6 vare(r)

Find COVID-19 produkter hos Sunstill som afskærmningsvægge og afstandsgulvlister

Studier viser, at coronavirussen kan bekæmpes ved at holde afstand til hinanden og spritte af. I dagens Danmark er det vigtigt at gøre sit for at bekæmpe coronasmitten. Hos Sunstill tilbyder vi en række produkter, så du kan gøre dit, og sende et ansvarligt signal til dine medarbejdere og kunder. Vores produkter fungerer efter myndighedernes generelle anbefalinger og anvisninger.

I vores sortiment finder du bl.a. akrylafskærmning til personer, der står ved skranker og lignende i forskellige størrelser. Det er en let og flot løsning, som beskytter dine medarbejdere, der betjener kunder. Desuden tilbyder vi afskærmningsvægge i op til 2 meters højde, og de leveres med hærdet glas eller i klar glas. Afskærmningsvæggene er baseret på vores kvalitets afspærringsstandere, som kan afskærme i gangarealer eller andre steder, hvor der er brug for det.

Find også vores standere til montering af håndsprit. Standerne leveres med enten sort eller krom fod og har en højde på 120 cm. Den medfølgende dispenserplade kan monteres i den ønskede højde på selve standeren, så den også passer til børnehøjde. 

Gør din arbejdsplads mere sikker med afspærringsstandere fra Sunstill

I rigtig mange situationer nu om dage er det nødvendigt at holde styr på menneskers adfærd. Specielt i disse COVID-19 tider er vores afspærringssystemer en ideel metode til at få folk til at holde den forsvarlige afstand. Hos Sunstill har vi et bredt udvalg af diverse afspærringer fra afspærringsbånd og køledere til standerskilte og rebstandere. Disse produkter vil være oplagte og perfekte at placere ved personregulerende områder som idrætshaller, biografer, koncerter m.m., hvor det ellers er svært at holde styr på større menneskemængder. 

Brænder du inde med spørgsmål, så kontakt os i dag

Hos Sunstill er vi specialister i at levere professionelt udstyr til bl.a. offentlige og private virksomheder og forskellige typer af events. Nu leverer vi også professionelle og forsvarlige produkter til at sikre din arbejdsplads mod COVID-19. Hvis du har spørgsmål til nogle af vores mange produkter, skal du være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Du kan forvente fagkyndig rådgivning fra vores medarbejdere. Ring til os på tlf. +45 86 92 45 54, send os en mail på info@sunstill.dk, eller udfyld vores kontaktformular.