-

Crowd Control og hegn

Hos Sunstill finder du et bredt sortiment af forskellige Crowd Control-løsninger og hegn, så du kan holde styr på dine gæster og deltagere, hvad end det er til en festival, en konference eller en indendørs begivenhed såvel som udendørs koncert. Det er uhyre vigtigt at være forberedt med hegn og Crowd Control, når man skal arrangere større begivenheder med mange deltagere, da der nemt kan opstå køkaos, indtrængen fra uvedkommende, eller at mennesker befinder sig på steder, hvor de ikke må.

Med vores Crowd-løsninger får du en nem og mobil afspærring, som du let kan flytte og sætte op samt ændre løbende, når du har behov. Tjek vores nedenstående udvalg af forskellige løsninger i stål, aluminium og plast, hvor du både kan finde hegn, barrierer og vogne til transport og opbevaring af hegnene. Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker yderligere information om vores nedenstående sortiment.

Pris
4 vare(r)
4 vare(r)

Få Crowd Control med vores hegn og barrierer

Vores udvalg af hegn og barrierer til Crowd Control rummer noget til ethvert arrangement, hvor der skal deltage mange mennesker. Du kan være sikker på, at vi udelukkende sælger effektive og holdbare Crowd Control-barrierer, der er lavet af stærke og vejrfaste materialer, som er designet til at lette dit arbejde, når du skal sætte dem op, tage ned og transportere dem væk igen. Med vores barrierer kan du opdele, kontrollere og stoppe store menneskemængder, hvilket er vigtigt ved større arrangementer, så du kan garantere, at alle får en god oplevelse.

Hegn og barrierer bliver hyppigt og almindeligt anvendt ved mange offentlige arrangementer, som en form for sikkerhed og afstands control for gæsterne, de optrædende, vagterne og de ansatte. Ved store udendørs arrangementer som parader, festivaler, koncerter og sportsevents, er Crowd Control den ideelle og sikre løsning. Vores hegn og barrierer kommer i forskellige designs, farver og størrelser, som skal bruges forskelligt, alt efter hvor de placeres.

Ønsker du noget, som holder mennesker mere adskilte, så er vores aluminiumhegn, det du søger. Samtidig kan leveres vogn og rammer for transport og opbevaring af vores aluminiumsbarrierer, hvor du har plads til 10 stk. hegn.

Sammen kan vi sikre den gode eventoplevelse

Ved store arrangementer er det vigtigt med Crowd Control, som sikrer, at alle får den gode oplevelse. Når mange mennesker er samlet, kan der nemt opstå kaos, som hurtigt kan accelerere til noget værre. Det kan du som arrangør undgå ved at investere i de rette barrierer og hegn, hvor vi hos Sunstill hellere end gerne vil være din leverandør. Søger du derimod løsninger til den adskillelse og til at guide mennesker, så har vi også et stort  sortiment af kvalitets afspærringsstandere og tilbehør hertil, som er oplagte til banker, lufthavne, diskoteker, biografer, apoteker m.m. for køkontrol, eller hvor der nu skal laves social distance mellem personer.

Sidder du med spørgsmål til vores sortiment, eller ønsker du fagkyndig rådgivning, så skal du endelig ikke holde dig tilbage med kontakte os. Vi vil hellere end gerne stå dig til rådighed, når du skal bruge Crowd Control, social distance, scener, sceneteknik og mange andre relevante områder, for afvikling af arrangement eller menneske mængder som skal guides.  Giv os et kald på +45 86 92 45 54 eller skriv til os på info@sunstill.dk, så vil en af vores medarbejdere tage hånd om din henvendelse. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular her på siden, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.