-

Danse- og eventgulve

Har du brug for et godt og professionelt dansevinyl til teater, dansestudiet, balletskolen, danseskolen, multirummet eller lignende, så kan Sunstill hjælpe. Vi leverer dansevinyl til alle former for dans – ballet, dans, yoga, step, flamingo, irish, hip-hop - samt som højglans dansevinyl til for eksempel tv studier m.m. Skal du arrangere et stort event, hvor et dansevinyl eller eventgulv er nødvendigt, finder du også dette hos Sunstill. Vi har dansevinyl til både de permanente løsninger eller til den transportable løsning, som for eksempel på turné med danseforeningen.

Vi tilbyder et væld af professionelle løsninger af dansevinyl, effektgulve samt produkter til transport, opbevaring og vedligeholdelse og rengøring af dansevinyl. Dyk ned i vores store udvalg af danse- og eventgulve, og kontakt os allerede i dag for et godt tilbud på danse- og eventgulve. Så finder vi den bedste løsning til jeres brug.

1-48 af 61
GlossChromakeygrnLbm-20
2x15mConfidance-20
Kontakt for pris
150x30mColorX150GlossPLUSRL-20
2x15mEventDansevinylSort-20
IGNISIONdansevinyl15mrulle-20
Klargulvtape50m-20
2x25mEventDansevinyl-20
DansevinyltapeKlar-20
150x30mGlitter150-20
Kontakt for pris
2x20mConsor-20
Kontakt for pris
EXPOVelMesseogscenetppe-20
2x15mConfidancePLUS-20
Price From:
6.334,00 kr
15x25mEventGloss-20
Kontakt for pris
DansevinyltapeHvid-20
SUNSTILLDansegulv-20
Kontakt for pris
Transportogopbevaringsvogn-20
150x30mMatChromakeyBl-20
2x15mConsor-20
Kontakt for pris
2x30mFairGrip-20
Kontakt for pris
ColorX200dobbeltsidetLbm-20
ColorX150MatPLUSVendbarLbm-20
Bisonsbetildansevinyl-20
EXPORipMesseScenetppe-20
150x30mICE-20
Kontakt for pris
2x20mEventDansevinylSort-20
ConsorLbm-20
Kontakt for pris
EventDansevinylsortlbm-20
EventGlosslbm-20
Kontakt for pris
Glitter150Lbm-20
GlossChromakeyblLbm-20
1-48 af 61

Med danse- og eventgulve fra Sunstill® får du alsidige muligheder for at skabe det perfekte gulv til dine teater og danselokaler. Sæt kreativiteten i gang med udvalget af event-, show- og dansevinyl, og diverse effektgulve, og skab præcis det gulv du har behov for, og det udtryk og den stemning, du ønsker. Sunstill har også mobile dansegulve i eg – lige til at klikke sammen i felter af ca. 1 m2. Med et mobilt dansegulv fra Sunstill®, får du et gulv, der er egnet til alle former for dans. Vores mobile dansegulve bruges på mange hoteller, hvor der ved fester ønskes at etablere et dansegulv i lokalet, så folk ikke skal danse på gulvtæppet i lokalet.

Som noget ekstra tilbyder vi også et udvalg af gulvafdækning, som nemt kan afdække halgulve m.v., som man ønsker at beskytte under et event/fest.

Alle vores danse- og eventgulve kan leveres efter behov. Uanset hvad du søger, skal du bare kontakte os med din forespørgsel – så findes vi den bedste dansevinyl eller dansegulvsløsning til dit behov.

Suntill – din forhandler af event- og sceneudstyr

Sunstill er en af Danmarks største forhandlere af event- og sceneudstyr. Således forhandler vi, foruden vores brede sortiment af danse- og eventgulve, det meste af det, som du skal bruge af sceneudstyr. Til den komplette scene-oplevelse finder du blandt andet scener og scenepodier, et stort udvalg af scenetæpper og øvrige scenetekstiler og de mange seating-muligheder, når salen trænger til en opgradering. Uanset hvad du søger til dit event, forestilling, konference m.m., kan du være sikker på at finde en fin løsning hos Sunstill.

Kontakt os for et godt tilbud, råd og vejledning

Hos Sunstill har vi mange års erfaring indenfor scenepodier og gulvløsninger, hvilket gør os til en Danmarks foretrukne og mest populære leverandør i branchen. Du skal derfor ikke tøve med at kontakte os, hvis du brænder inde med spørgsmål om vores danse- og eventgulve såvel som vores øvrige sortiment. Vi hjælper hellere end gerne med råd og vejledning, så vi sammen kan finde den rette løsning til dig. Udfyld vores kontaktformular på hjemmesiden allerede i dag, og så vil vi vende tilbage til dig snarest muligt. Alternativt kan du give os et kald over telefonen. Vores kontaktinformationer finder du på vores kontaktside.