-

Dansegulve

Mangler du nyt et dansegulv til hotellet og skal du have arrangeret et stort event, hvor dans vil være uundgåeligt? Så har vi hos Sunstill® super professionelle og stærke dansegulve. Vi tilbyder mobile dansegulve opbygget i moduler af 95x95cm, som kan tilpasses til den plads der er til rådighed, eller størrelse af arrangement og antal deltagere. Dansegulvets modulerne låses sammen med et klik system som er indbygget i dansegulvs modulerne.

Foruden salg af solide og slidstærke dansegulve tilbyder vi også transport- og opbevaringsvogne som tilvalg, så du har muligt for at gemme dit mobile dansegulv af vejen, men også let kan finde det frem igen. Tjek vores nedenstående sortiment ud og kontakt os allerede i dag for et godt tilbud!

Pris
2 vare(r)
SUNSTILLDansegulv-20
Kontakt for pris
WalzerProfessioneltDansegulv-20
2 vare(r)

Køb dit mobile dansegulv her

Uanset om du søger det mobile dansegulv eller en mere permanent et af slagsen, så kan du med garanti finde det her hos os. Det er fordelagtigt med et mobilt dansegulv, især hvis du eller din virksomhed er vært for diverse events som fx dansekonkurrencer, bryllupper osv., hvor du blot skal montere og afmontere dansegulvet, som det passer dig. Vi har desuden også et stort udvalg af dansevinyl, der kan leveres til alle former for dans.

Vores flotte transportable dansegulve kommer i flot parket med en superstærk toplakering, som kan holde til stilethæle og lignende. Derudover kommer gulvene også med en skråtstillet afslutningskant – også kaldet frise – der samtidig låser hele gulvet og giver en pæn afslutning. Frisen kan leveres i alu look eller messing look. Du skal derfor ikke frygte, at dit mobile gulv vil glide fra hinanden eller blive løse. Sunstill® har et stort sortiment indenfor danse- og eventgulve, så tjek endelig hele vores udvalg ud. Måske kan du finde noget til at supplere dit nye dansegulv med.