-

Dansevinyl

Hos Sunstill finder du et stort sortiment af dansevinyl, der kan leveres til alle former for dans. Vi er forhandler er mange forskellige typer, hvor du bl.a. kan få mat dansevinyl, glossy dansevinyl og dansevinyl med glitter eller spejleffekt. Derudover kommer vores forskellige typer af vinyl i alverdens farver til konkurrencedygtige priser og hvor du kan benytte dem til mange andre formål end blot dansesale og danseopvisninger; de kan nemlig også anvendes til messer og udstillinger, da de er lette at rengøre.

Du kan finde en masse produkter indenfor danse- og eventgulvsortimentet foruden vores kvalitetsstærke dansevinyl. Vi har bl.a. også almindelige dansegulve samt sprung floors, du kan benytte under dit dansevinyl.

Pris
kr  - kr
34 vare(r)
2x15mConfidance-20
Kontakt for pris
150x30mGlitter150-20
Kontakt for pris
2x15mConfidancePLUS-20
Price From:
6.334,00 kr
2x15mEventDansevinylSort-20
2x25mEventDansevinyl-20
2x20mEventDansevinylSort-20
GlossChromakeyblLbm-20
2x15mConsor-20
Kontakt for pris
ColorX200dobbeltsidetLbm-20
EventDansevinyllbm-20
Kontakt for pris
EventGlosslbm-20
Kontakt for pris
MatChromakeyblLbm-20
MatChromakeyGrnLbm-20
150x30mICE-20
Kontakt for pris
150x30mMatChromakeyBl-20
EventDansevinylsortlbm-20
Glitter150Lbm-20
GlossChromakeygrnLbm-20
150x30mColorX150GlossPLUSRL-20
2x20mConsor-20
Kontakt for pris
15x25mEventGloss-20
Kontakt for pris
2x30mFairGrip-20
Kontakt for pris
IGNISIONdansevinyl15mrulle-20
ConsorLbm-20
Kontakt for pris
ColorX150MatPLUSVendbarLbm-20
34 vare(r)

Slidstærkt dansevinyl til mange formål

Uanset hvilke former for dans der gør sig gældende for dit dansevinyl – ballet, irsk dansk, flamenco, step, jazz, hip-hop, vals, foxtrot eller lignende – kan du med garanti finde en type, der passer til dine behov. Du kan bl.a. finde stødabsorberende dansevinyl eller dansevinyl i 1,2 mm tykkelse, når du ikke har behov for et særligt underlag. Disse er særdeles velegnet til turné, da de hurtigt tilpasser sig underlaget modsat vinyl med en skumbagside. Hvad enten du skal have en danseopvisning eller et sceneshow, kan du hurtigt og nemt få vores vinyl pålagt og skabe en lækker gulveffekt.

Tilbehør til dansevinyl

Foruden vores dansevinyl har vi også et væld af tilbehør til det, så du kan nyde dit vinyl bedst muligt. Vi har fx et sortiment med vinyl- og gaffatape, som er særdeles fordelagtig ved samling af dansevinylet eller ved opmærkning af halgulve. Vores vinyltape efterlader selvfølgelig ingen limrester og du kan få det i et utal af farver.

Derudover har vi også særligt fremstillet rengøringsmidler til vedligeholdelse af dansevinyl. Hvis du bruger almindelig sæbe til rengøring, kan du nemlig risikere, at vinylet bliver meget glat og dette er ikke just optimalt for et dansegulv. Du finder 3 sæbevarianter i vores sortiment: Antistat sæbe benytter du ved den jævnlige rengøring, som gør, at gulvet ikke bliver statisk. Antisoil benyttes, når gulvet er meget snavset og trænger til en grundig rengøring, hvorimod Bison sæbe benyttes til at fjerne sved og hudrester, som kan opstå efter længere tids brug.

Sunstill - Leverandør til den gode oplevelse

Vi hos Sunstill har mange års erfaring som leverandør til den gode oplevelse i form af scenepodier og diverse gulvløsninger til forskellige sceneshows, danseopvisninger, teaterstykker m.m. Dette har været med til at gøre os til en af Danmarks fortrukne leverandører i branchen. Derfor er du mere end velkommen til at kontakte os for en snak om hvilken type af dansevinyl, som passer bedst til dine behov. Giv os endelig et kald på tlf. +45 86 92 45 54 eller udfyld vores kundeformular her på siden. Sammen kan vi med garanti finde en løsning.