-

Klar gulv tape - 50m

59,95 kr

Leveringstid fremgår ved modtagelse af den endelige ordrebekræftelse

Produktbeskrivelse

Klar gulvtape

Leder du efter gulvtape til montering af gulvreklamer, er du kommet til det rette sted. Sunstills klare gulvtape er 50 mm i bredden og 50 meter lang pr. rulle. Vinyltapen i klar udgave efterlader ingen limrester, hvilket gør den perfekt til brug af midlertidig annoncering på gulve.

 

Gulvtapen benyttes, når gulvreklamer skal monteres og sidder godt fast, da tapen har højtklæbende egenskaber. Når det er tid til at reklamen skal fjernes, er tapen nem at få af og efterlader gulvet pænt og rent uden spor af lim- eller taperester.

Funktionelt, klar gulvtape i god kvalitet

Skal du montere reklamer på et gulv til en kamp, kan denne klare gulvtape gøre jobbet for dig. Tapen kan nemt påføres og derefter nemt fjernes, uden at gulvet tager skade eller bliver klistret til i limrester. Med denne tape kan du montere og afmontere utallige reklamer til mange kampe uden det store besvær.

Vi står klar til at hjælpe dig ved dit næste arrangement

Hos Sunstill har vi 35 års erfaring inden for gode oplevelser og leverer materialer og udstyr til en bred vifte af arrangementer til teatre, skoler, haller og lignende samt en lang række af offentlige og private virksomheder. Står du og skal afholde danseopvisning, dimission eller anden glædelig begivenhed, har vi et stort udvalg af udstyr. Se for eksempel vores udvalg af scener, talerstole og dansegulve, og afvikl dit arrangement med stil.

 

Har du spørgsmål til produktet her på siden eller til andre produkter i vores shop, vil vi hellere end gerne hjælpe dig. Tøv endelig ikke med at kontakte os på telefon +45 86 92 45 54, via vores mail info@sunstill.dk eller ved at udfylde vores kundeformular. Vi ser frem til at høre fra dig!