OM SUNSTILL

SUNSTILL® ApS er specialiceret i levering af professionelt materiel og udstyr til teatre, skoler, institutioner, kulturhuse, lufthavne, idrætshaller, messecentre, butikscentre samt en lang række andre offentlige og private virksomheder.

SUNSTILL® er et registreret navn, som bl.a. er betegnelsen for Danmarks mest udbredte scenepodie-koncept.

SCENEPODIER FOR LIVET

SUNSTILL® scenepodier er blevet solgt i Danmark i snart 40 år, og vi leverer også reservedele til de allerførste podier, som blev solgt helt tilbage i begyndelsen af 80'erne. At vi stadig sælger reservedele til disse 80’er modeller, understøtter det faktum, at SUNSTILL® scenepodier, er scenepodier for livet – og dermed en fantastisk investering.

Vi har specialiceret os i levering af scenepodier, scenetekstiler, auditorier, teleskoptribuner, tribuner og afspærringsstandere/køldere med bånd eller med reb, Nextrax skillevægge til vores standersystem men har også et stort udvalg af talerstole, som kan dække de fleste behov.

SUNSTILL® er også kendt for deres Dansevinyl til professionelle, Scenemolton & projektionsfolier - også mange er naturligvis flammehæmmende produkter.

SYSTEMPRODUKTER - Vores speciale

De fleste vores produkter er systemprodukter. Det betyder at mange produkter er fleksible - og passer samme inden for systemerne. Derved får man mere fleksible løsninger.

Se foreksempel vores afspærringssystem/køledere, hvor man kan bruge en stander (f.eks. Classic) med en skillevæg (Nextrac) og opnå en helt ny måde at bruge systemet på. Også vores scenepodier kan bygges som med Legoklodser. Derudover er reservedele og tilkøb/udvidelse i systemerne altid en mulighed.

GÅ PÅ OPDAGELSE

Ved at gå på opdagelse i vores online produktsortiment, kan du se hvorvidt vores kompetencer rækker og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

RIGTIG GOD FORNØJELSE PÅ SUNSTILL.DK …