-

Scener & Scenepodier

Skal du til at arrangere og planlægge en spændende forestilling, eller skal du forny foredragssalens scenepodie og sceneudstyr? Så er du kommet til det rigtige sted! Hos Sunstill er vi kendte i branchen for vores scenepodier, der er et af de bærende elementer i vores virksomhed, og som vi har solgt i mere end 35 år. Vi kan derfor ikke andet end at anbefale dig at tage et kig på vores kvalitetsstærke Sunstill® scenepodier og sceneudstyr hertil samt vores andre typer scener, som kan være med til at fuldende din sceneopsætning.

I vores sortiment har vi alt lige fra Sunstill® scenepodier og motoriserede scener til sceneprodukter som drejescener og runde scener. Hos Sunstill har vi også tilbehør i form af podietrapper, gelændere, transportvogne til scenestykker og meget andet brugbart til vores podier og scener. Gå på opdagelse i vores store sortiment herunder, og investér i en scene, der vil holde flere årtier frem.

1-48 af 95
SunstillLetvgtspodierTTopBrun-20
SunstillSuperRapidPodier-20
Teleskopben-20
Kontakt for pris
2trinstrappegelnder-20
Sceneoverbygninger-20
Kontakt for pris
TrommepodieRullepodie-20
Hydrauliskhvesnkegulv-20
Podietrappermonteretppodiekant-20
SunstillIntegralPodie-20
Alulseklammer-20
Stolelister1m-20
Sunstilludendrspodier-20
Sunstillscenepodiemedtppe-20
20cmAluben40x40mm-20
Dirigentpodie-20
Kontakt for pris
ClickonDiagonal1m-20
Forstrketgelnder-20
Kontakt for pris
Sceneinddkningsyet-20
Naa-20
Kontakt for pris
Understtningtiltrappe-20
100cmAluben40x40mm-20
140cmAluben40x40mm-20
34trinstrappegelnder-20
50cmAluben40x40mm-20
SceneinddkningAcryl-20
Rundescener-20
Kontakt for pris
RulleMolton40cmx60mSort-20
Opklodsningskiks-20
Tribunebeslag-20
299,00 kr
SunstillJuniorpodier-20
Kontakt for pris
4bensbeslag-20
375,00 kr
Aluquickkobling-20
Benlsbeslag-20
Elstyrethvesnkegulv-20
Udsalg
Hprofills-20
Specialpris 20,00 kr
Pris: 39,00 kr
Sceneinddkningmedlogonavn-20
1-48 af 95

Køb de populære Sunstill scenepodier® her

Hos Sunstill forhandler vi alt, hvad du skal bruge, når det gælder scener, sceneudstyr og scenepodier, hvor vi er særligt anerkendte for vores scenepodier, som er perfekte til skoler, teatre, kulturhus m.m. Med vores Sunstill® scenepodier foretager man en langtidsinvestering, da vi stadig sælger tilbehør og reservedele til de scener, vi solgte i 80’er. Det er derfor en god investering at købe Sunstill® scenepodier til sin skole, foredragssal, teatersal osv., da de under ordentlig behandling og brug kan anvendes i mange år.

Vores scenepodier kommer i standardmål som 1x2m, 1x1m, 0,5x2m eller 1x0,5m, men kan også leveres på specialmål, så de kan passe lige ind hvor du skal bruge disse. Du kan bl.a. få scener til indendørs og udendørs brug eller som letvægtspodier standardfarverne eller med ilagt tæppe eller parket. Podier med mulighed for variabel højdeindstilling eller som hæve-sænkegulv kan vi også. Du kan med andre ord lave en sceneopsætning efter dine behov med vores produkter. Du finder desuden et omfattende program af tilbehør, reservedele og sceneudstyr til vores Sunstill® scenepodiet, som du kan læse mere om i det næste afsnit.

Udstyr og tilbehør til Sunstill® podier og scener

Skal der bruges nogle andre eller ekstra benlængder, en ny podietrappe, et trappegelænder eller måske en standard gelænder, så tilbyder Sunstill et væld af udstyr til dette formål her på siden. Som du kan se har vi her et bredt udvalg af tilbehør og dele at vælge imellem, og at du kan finde noget, der passer til dit formål. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os, vi hjælper gerne.

Der er ikke noget, der kan sætte en stopper for, hvad du finder af anerkendt kvalitetsudstyr hos os. Det gør sig gældende for hele vores sortiment, at vi altid leverer produkter af høj kvalitet, der er med til at sikre en god oplevelse. Og udover vores spændende sortiment af scener og scenepodier tilbyder vi også et enormt udvalg af diverse produkter til sceneteknik, hvis dette har interesse – så fuldend din scenes udtryk med kvalitetsudstyr fra Sunstill

Kontakt Sunstill allerede i dag, hvis du brænder inde med spørgsmål

Hos Sunstill er vi specialister i at levere dit professionelle udstyr, hvad end det er til skoler, idrætshaller, storcentre, teatre, messecentre m.m. Vores scenepodier og udstyr er af høj kvalitet og anerkendt, så du ikke bliver skuffet. Sidder du på nuværende tidspunkt og har spørgsmål til vores sceneudstyr, scener eller scenepodier, eller nogle af vores mange andre produkter, som f.eks. vores hængsler og beslag eller teater- og kulissehjul, er du meget velkommen til at kontakte os allerede i dag.

Vi har mere end 35 års erfaring og garanterer derfor skræddersyede løsninger, der passer lige netop til dit formål. Vores fagkyndige medarbejdere sidder altid klar med rådgivning og vejledning, hvis du har brug for det. Ring til os på tlf. +45 86 92 45 54, send os en mail på info@sunstill.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden, og så vender vi hurtigst muligt tilbage til dig. Vi ser frem til at høre fra dig.