-

Alu ben

Alu ben

Hos Sunstill kan du finde alt, hvad du skal bruge af sceneudstyr og udstyr til forestillinger og events – store som små. I vores sortiment af alu ben kan du finde et stort udvalg, og det er helt sikkert, at du kan finde alu ben i netop de mål og længder, som du har brug for. Det rigtige udstyr og tilbehør er vigtigt, når man skal sætte en forestilling eller et event op, og med vores alu ben kan du være sikker på, at du er hjulpet godt på vej.

Pris
kr  - kr
14 vare(r)
100cmAluben40x40mm-20
Teleskopben-20
Kontakt for pris
10cmAluben40x40mm-20
20cmAluben40x40mm-20
30cmAluben40x40mm-20
50cmAluben40x40mm-20
60cmAluben40x40mm-20
180cmAluben40x40mm-20
140cmAluben40x40mm-20
40cmAluben40x40mm-20
80cmAluben40x40mm-20
160cmAluben40x40mm-20
200cmAluben40x40mm-20
Aluben60x60x2mm-20
Kontakt for pris
14 vare(r)

Skab de rigtige rammer med alu ben

Når man skal sætte et stort event eller udstilling op, så er det essentielt, at man har de rigtige forudsætninger for at give publikum den bedste oplevelse, og ikke mindst for at skabe en succesfuld begivenhed. Hvis du vælger at købe alu ben og teleskopben hos Sunstill, er du garanteret produkter af den allerhøjeste kvalitet, samtidig med at du får den bedste service. Vi kan vores kram, og vi har 35 års erfaring med salg af udstyr til events, teaterforestillinger, konferencer og meget mere.

Er du på udkig efter udstyr til at gøre dit event eller din teaterforestilling ekstra succesfuldt, kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af podier. Med vores podier kan trygt stable en stor og sikker begivenhed på benene.

Stort udvalg af scenepodier og udstyr

Vi er eksperter indenfor området, og derfor kan vi med sikkerhed sørge for, at dit event bliver en succes! Med det rigtige udstyr og tilbehør, kan du nemt og sikkert give underholdning og gode oplevelser til mange mennesker på én gang. Vores alu ben og teleskopben er en vigtig del af en god sceneopsætning, og vi har mange forskellige alu ben at vælge imellem. Vores alu ben kan fås i mange forskellige størrelser og mål, og de passer til forskellige slags podier. Find eksempelvis alu ben som passer til podier med for eksempel Multihjørner hos os.

Leder du efter nye scenepodier, så er vi selvfølgelig også behjælpelig med dét. Vi har et stort udvalg af scenepodier både til indendørs og udendørs brug. Hos Sunstill kan du finde det scenepodie, du har brug for til dit event!

Find dit tilbehør til scenepodier hos Sunstill

Vi ved, hvor vigtigt det er med det helt rigtige udstyr, når man skal afvikle store som små events – hvad enten det er en teaterforestilling på en skole eller et stort foredrag i et kulturhus. Udstyret og sikkerheden skal være i orden, og der skal være plads til det antal publikum, som I ønsker. Med vores scenepodier og tilbehør kan I finde alt, hvad I har brug for. Gå for eksempel på opdagelse i vores udvalg af sceneinddækning, som sørger for det helt rigtige lys, udseende og komfort.

Vi har alt, hvad du skal bruge til din teaterforestilling og dit event, så tøv ikke med at kontakte os, så vi kan hjælpe dig godt på vej til gode oplevelser!