-

Hæve-sænkegulv

Hæve-sænkegulv

Sunstill har mere end 35 års erfaring med at sælge podier og udstyr til opsætning af events og teaterforestillinger. Vi har et stort udvalg af podier og hæve-sænkegulve, som er perfekte til alle afskygninger af teaterforestillinger og events. Skal du holde foredrag eller sætte en skoleforestilling op, så kan du helt sikkert finde et hæve-sænkegulv eller podium i vores store udvalg.

Pris
3 vare(r)
Hydrauliskhvesnkegulv-20
Elstyrethvesnkegulv-20
3 vare(r)

Få succes med dit event med hæve-sænkegulve og podier

Hvad enten du skal lave en teaterforestilling eller har en event i en kirke eller en konferencesal, så har vi udstyret, så du kan stable et succesfuldt event på benene. Hvis der er mange mennesker samlet ét sted, så er det altid godt at have styr på sikkerheden. Vi har et stort udvalg af tilbehør til vores hæve-sænkegulve, podier og scener, og du kan blandt andet finde forskellige slags trapper og gelændere, som gør det ekstra nemt at komme op på scenen og sikkert at færdes der.

Gå på udkig i vores store sortiment

Vi har mange forskellige slags scener, podier og hæve-sænkegulve i vores udvalg af produkter, og kan du ikke lige finde det du skal bruge, så kan vi lave en skræddersyet løsning til dig. Vi hjælper både med små og store events og forestillinger. Skal du lave en teaterforestilling, kan du med fordel tage et kig på vores mange scenepodier, som egner sig rigtig godt til både teaterforestillinger på skoler eller til foredrag i kulturhuse. Vi har scenepodier til både indendørs- og udendørsbrug.

Find ekstra tilbehør til dine podier og gulve

Vi har et stort udvalg af tilbehør til vores produkter, og du kan finde mange ting på vores hjemmeside, som giver dine hæve-sænkegulve eller scenepodier nyt liv. Vores produkter kan holde i mange år, og nogle gange er det derfor nødvendigt at købe noget ekstra tilbehør. Vores podier og scener er langtidsinvesteringer, netop fordi de holder i så mange år, så med tilbehør kan du få ekstra glæde af vores produkter i endnu længere tid. Vi har flere former for vogne til opbevaring og transport eller sceneinddækninger. Ydermere, har vi et stort udvalg af klammer og beslag, som bruges til at montere scenerne.

Kort sagt, lige meget hvilken slags scene eller hæve-sænkegulv du er på udkig efter, så kan du helt sikkert finde det hos os! Har du spørgsmål til vores produkter, er du altid meget velkommen til at kontakte os.