Hæve-sænkegulve

Hæve-sænkegulve

Hos Sunstill finder du et bredt udvalg af scener i alsidige former, scener på specialmål og med mange praktiske funktioner. På denne side finder du en variant af vores motoriserede scener, nemlig hæve-sænkegulvet.

Gør sceneshowet unikt med Sunstill® hæve-sænkegulve, som med elstyring eller manuel betjening kan hjælpe med at personliggøre sceneoplevelsen præcis som ønsket. Hæve-sænkegulvet kan bruges i mange alsidige sammenhænge - eksempelvis til konferencer såvel som i teatre.

Podierne kommer i forskellige størrelser og med diverse funktioner og specifikationer. Vil du vide mere om de enkelte hæve-sænkegulves specifikke detaljer og priser, er du velkommen til at kontakte os.

Pris
3 vare(r)
Hydrauliskhvesnkegulv-20
Elstyrethvesnkegulv-20
3 vare(r)

Hæve-sænkegulve – en aktiv del af dit event

Med et hæve-sænkegulv kan du give enhver forestilling eller event nye dimensioner med en scene, der kan bruges som en aktiv rekvisit eller en passiv flade. Hæve-sænkegulv kan bidrage med forskellige podie-højder efter ønsker og behov. 

Hæve-sænkegulvene kommer i flere versioner. Det vil sige forskellige størrelser, fjedre, byggehøjder, manuel såvel som elstyret sænkefunktion og meget mere.

Hos Sunstill ønsker vi at imødekomme de ønsker, du end måtte have til dit hæve-sænkegulv. Uanset hvad du søger efter i et hæve-sænkegulv, skal du ikke tøve med at kontakte os – så finder vi en løsning sammen.

Udover hæve-sænkegulvene, finder du hos Sunstill et bredt udvalg af øvrige scener og scenepodier. Se eksempelvis den ukonventionelle, men smarte runde scene, som kan bidrage til en ny og anderledes eventoplevelse end den klassiske og firkantede scene. Uanset hvilken form for størrelse af scene du søger, kan du være sikker på, at Sunstill kan levere dét.

Har du spørgsmål? Kontakt os allerede i dag

Hos Sunstill er vi specialiseret i at levere professionelt event- og sceneudstyr, hvad end det er til konferencer, teatre, messer, koncerter m.m. Vores hæve-sænkegulve er kvalitetssikrede og anerkendte, så du kan altid være sikker på at få det bedste af det bedste. Har du nogen spørgsmål til vores hæve-sænkegulve, vores yderligere scener og podier eller til vores brede udvalg af andre produkter, er du mere end velkommen til at kontakte os med det samme.

Vi har mere end 35 års erfaring i branchen, og vi er specialister i skræddersyede løsninger, der med sikkerhed vil matche dine ønsker og behov. Vores dygtige medarbejdere sidder altid klar til at hjælpe dig med spørgsmål og overvejelser, der kunne dukke op i processen. Du er velkommen til at ringe til os, sende os en mail eller udfylde vores kontaktformular – så vender vi tilbage hurtigst muligt. Du kan finde vores kontaktinformationer nederst på siden eller ved at trykke på linket her. Vi ser frem til at høre fra dig!