-

Ben beslag

Ben beslag

Sunstill er leverandør til alt udstyr, du skal bruge til scener og forestillinger. Ønsker du at stable store og små events på benene, har vi netop dét, du har brug for. I vores brede sortiment kan du finde alt i ben beslag, låseklammer – ”clamps” og låse beslag, så du kan lave et godt og sikkert event. Det er essentielt have det rigtige tilbehør og udstyr, og det kan du finde i denne kategori.

Pris
kr  - kr
24 vare(r)
Alulseklammer-20
Stolelister1m-20
ClickonDiagonal1m-20
Tribunebeslag-20
299,00 kr
4bensbeslag-20
375,00 kr
Aluquickkobling-20
Benlsbeslag-20
Udsalg
Hprofills-20
Specialpris 20,00 kr
Pris: 39,00 kr
2bensbeslagjunior-20
ClickonDiagonal2m-20
Lastefordeler-20
Kdbenforgelndere-20
Kontakt for pris
Hjrnebeskyttelsesbeslag-20
Stolelister2m-20
Tbeslagforstolelister-20
2bensbeslagStandard-20
Kabelbrnd-20
Kontakt for pris
Udsalg
HProfillsmedls-20
Specialpris 40,00 kr
Pris: 57,75 kr
KnotogTBoltest-20
24 vare(r)

Ben beslag til dit sceneudstyr

Når du køber ben beslag og låseklammer hos Sunstill, er du altid sikret produkter af den allerbedste kvalitet. Det er vigtigt at kunne give publikum en uforglemmelig oplevelse, og derfor hjælper vi dig med at finde de helt rigtige produkter og tilbehør, så dit event eller din forestilling bliver den bedst mulige. Hos Sunstill har vi 35 års erfaring med salg af udstyr til events, konferencer, teaterforestillinger og meget mere. Derfor er vi helt sikre på, at vi kan hjælpe dig med at finde det udstyr, du skal bruge.

Er du på udkig efter nemme måder at transportere jeres podier på, så er vores transport- og opbevaringsvogne måske noget for jer. Med de smarte vogne kan I nemt og sikkert transportere podier og andet udstyr, når I har brug for det.

Find det du skal bruge i vores store udvalg

Ben beslag, hjørnebeslag og låseklammer er alle ting, som kan leveres som reservedele og er en essentiel del i opsætningen af en forestilling eller et event. Nok er det små objekter, men de har en vigtig funktion. De sørger nemlig for, at sikkerheden er helt i top. Vi vil gerne hjælpe dig med, at dit event bliver en succes, og derfor udbyder vi kun det bedste udstyr. Når du har det rigtige tilbehør og udstyr, så bliver det en leg at sørge for gode oplevelser og skøn underholdning til mange mennesker på én gang. I vores store udvalg kan du finde mange forskellige typer og mål af ben beslag.

Vil du gerne gøre det ekstra sikkert at færdes på podier og scener, så kan du med fordel tage et kig på vores store udvalg af trapper og gelændere. Trapperne og gelænderne er enten fritstående eller fastgjort på scenekanten.

Sunstill har alt i tilbehør til scenepodier

Når man skal afholde store såvel som små events, er det selvfølgelig vigtigt med det rigtige udstyr. Uanset om det er et stort foredrag eller en teaterforestilling på en skole, så skal alt være i orden, så I sikkert og nemt kan afholde jeres event. Hos Sunstill finder du et bredt udvalg af scenepodier og tilbehør. Vi har alt fra små til store scener og diverse tilbehør og reservedele såsom alu ben. Vores alu ben kan du få i mange forskellige størrelser og mål, så de med sikkerhed passer til det, du har brug for. Har du spørgsmål eller særlige henvendelser om vores produkter, så er du altid velkommen til at kontakte os. Vi glæder os til at høre fra dig!