-

Runde scener

Runde scener

Sunstill har et bredt udvalg af scener i forskellige former og størrelser. Stort set alle scener kan laves på specialmål. Her på siden finder du vores runde scene. En rund scene er et godt alternativ til den kendte firkantede scene. Den runde, ukonventionelle men smarte sceneform er god til alt fra konferencer og fremvisninger til festivaller og koncerter.

Den runde scene kan leveres i flere forskellige størrelser og på specialmål. Vil du vide mere, så kontakt os for specifikationer og priser.

Pris
1 vare(r)
Rundescener-20
Kontakt for pris
1 vare(r)

Den runde scene – en anderledes oplevelse

En rund scene er en klassisk sceneform, der bringer et væld af anvendelsesmuligheder med sig. For eksempel kan den placeres i eventets midte, og derved give publikum et 360-graders udsyn til scenen. De kreative muligheder er mange - kun fantasien sætter grænser for hvad den runde scene kan bruges til.

Sunstill kan levere runde scener i størrelserne Ø2m, Ø3m, Ø4m, Ø5m, Ø6m, Ø7m, Ø8m, Ø10m, mv., og eventuelt med specialmål. Alt du skal gøre er at kontakte os med din forespørgsel, så finder vi en løsning sammen.

Bredt udvalg af sceneudstyr

Sunstill er Danmarks mest udbredte forhandler af sceneudstyr. Udover vores runde scener, tilbyder vi et væld af forskellige scener og podier, der kan bruges til alsidige formål. Se for eksempel vores scenepodier og moduler, der, med deres brede fleksibilitet og anvendelse, kan bruges i et væld af forskellige situationer. Skal det være lidt mere avanceret, har vi også et udvalg af motoriserede scener, der blandt andet fungerer som hæve-sænke-gulv. Uanset hvad du søger af sceneudstyr, kan Sunstill uden tvivl levere det! 

Har du spørgsmål? Tøv ikke med at kontakte os!

Vi hos Sunstill er, med 35 års erfaring i ryggen, eksperter i at levere professionelt sceneudstyr og skræddersyede løsninger, hvad end det er til konferencer, skoler, koncerter, teatre eller lignende. Vi leverer kun scener i høj og anerkendt kvalitet, så du altid kan være sikker på at få en det bedste af det bedste.

Der er meget at se til, når store arrangementer skal planlægges og udføres, hvorfor spørgsmål til sceneudstyr nemt kan trænge sig på. Hos Sunstill sidder vores kompetente medarbejdere altid klar til at vejlede dig og give de bedste råd med på vejen – eller endda et uforpligtende tilbud. Du kan udfylde vores kontaktformular på hjemmesiden. Så vil vi vende tilbage til dig hurtigst muligt. Vi glæder os til at høre fra dig!