-

Sceneinddækning

Sceneinddækning

Hvis du er vant til at arbejde med eller på scener og scenepodier, så ved du, hvilken forskel det gør med sceneinddækning. Ikke nok med, at det giver et markant flottere sceneresultat, så er det både mere behageligt og bedre at arbejde på. Det kan også være, at du er vant til at se det fra tilskuerpladserne, og her gør det virkelig underværker for øjet med sceneinddækning.

Hos Sunstill® finder du et bredt udvalg af forskellig sceneinddækning samt produkter hertil. Herunder kan du se vores produktsortiment og læse meget mere om de forskellige muligheder og produkter, som passer til dine behov.

Pris
kr  - kr
12 vare(r)
Sceneinddkningsyet-20
SceneinddkningFaste-20
RulleMolton60cmx60mSort-20
Sceneinddkningmedlogonavn-20
SceneinddkningAcryl-20
RulleMolton80cmx60mSort-20
RulleMolton40cmx60mSort-20
RulleMolton20cmx60mSort-20
WelcoGrovmedklbRulle-20
12 vare(r)

Sceneinddækning for bedre udseende og komfort

Hos Sunstill® tilbyder vi en lang række sceneinddækning i et hav af forskellige mål, så du kan få netop de mål, som passer til dine scener og podier. Du finder blandt andet sort RulleMolton i mål lige fra 150 cm x 60 m, 100 cm x 60 m, 80 cm x 60 m, 60 cm x 60 m, 40 cm x 60 m og 20 cm c 60 m. Ellers syer vi gerne en sceneinddækning i de ønskede mål. Vi ved, at scenemål er vidt forskellige, hvorfor vores sortiment er tiltænkt herefter.

Materialevalg har meget at sige, når det kommer til sceneinddækning og scenen eller podiets formål. Her finder du alt fra akryl, bomuld, Molton eller SunBlock Soft. Det kan være, at du har nogen specifikke ønsker, når det kommer til udtryk i valg af sceneinddækningsmateriale. Det kan også være, at det skal indebære det bedst mulige materiale at stå fast på. Vi er leverandører til den gode oplevelse, både for dem som måtte være aktive på scenen, og for dem som måtte sidde på tilskuerrækkerne og anskue den flotte scene. 

Hos Sunstill® har vi 35 års erfaring med at skræddersy løsninger til alt fra kirke til store konferencesale og teatre. Sceneinddækning benyttes inden for mange brancher. Vi tilbyder sceneinddækning til alt fra events, koncertarrangører, biografer, lufthavne, skoler og uddannelsessteder. Ingen opgave er for stor, og vi udlejer hele året, hvad end det er sommer eller vinter. 

Vi står klar til at hjælpe dig

Hos Sunstill® har vi det meste, når det kommer til udstyr til teatre, kulturhuse, skoler og meget mere. Og ligesom vi tilbyder sceneinddækning, tilbyder vi også transport- og opbevaringsvogne til scener. Samtidig finder du stole og andre seatings, så du kan få de helt rigtige siddepladser til din scene eller podie. Står du derimod og mangler et danse- og eventgulv, så finder du det også hos Sunstill®.

Skulle du have spørgsmål til et eller flere af vores produkter, så står vi altid klar til at hjælpe dig. Vi har som bekendt mange års erfaring i branchen, hvorfor du altid kan forvente den bedste vejledning. Du kan kontakte os på tlf. +45 86 92 45 54, på e-mail info@sunstill.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vi ser frem til at høre fra dig!