-

Sceneoverbygninger

Sceneoverbygninger

I over 35 år har vi hos Sunstill produceret og leveret scenepodier til blandt andre teatre, koncerter, kirker og skoler. Vores faglige ekspertise er derfor ikke til at tage af fejl af. Det samme gælder vores sceneoverbygninger. Her på siden finder du vores originale Sunstill-sceneoverbygninger, som specialbygges efter opgaven. På den måde kan du skabe lige præcis den scene, der matcher dine behov og ønsker.

Tag et kig på nedenstående sortiment, og kontakt os endelig, hvis du ønsker grundig vejledning, yderligere information eller priser.

Pris
1 vare(r)
Sceneoverbygninger-20
Kontakt for pris
1 vare(r)

Professionelle sceneoverbygninger fra Sunstill

Hos Sunstill er vi leveringsdygtige i sceneoverbygning til enhver anledning. Er det tid til juleopvisningen på skolen eller sommerkoncerten på gymnasiet? Eller måske mangler du en scene til dit næste event eller konference? Uanset hvad scenens formål er, kan vi hjælpe dig med en sikker sceneoverbygning, der matcher dine behov og ønsker.

Vores første scenepodie blev solgt helt tilbage i begyndelsen af 80’erne, og vi er derfor opdateret på alt, der har med sceneteknik at gøre. Til sceneoverbygningen kan du finde sceneinddækning, som giver scenen et flottere udtryk og samtidig er behageligt at arbejde på. Vi er desuden leveringsdygtige i runde scener med et flot 360-graders syn, der kan placeres som eventets midtpunkt. Tag også gerne et kig på vores beslag, låser og klammer til scenen.

Kontakt os for personlig vejledning

Det kan sommetider være svært at finde den helt rigtige løsning. Derfor står vi altid klar til at rådgive og vejlede dig, så du kan finde lige præcis den scene, der matcher dine behov og ønsker. Vi har specialiseret os indenfor alt, der har med scener at gøre, hvorfor vi altid giver dig en faglig og grundig vejledning.

Vores sceneoverbygninger specialbygges efter opgaven, så du er mere end velkommen til at kontakte os for yderligere information og gode tilbud. Det kan du gøre på telefon, mail eller ved at udfylde vores kontaktformular. Vores dygtige medarbejdere sidder klar med kompetent vejledning, så du kan finde den ideelle løsning til din opgave. Vi ser frem til at høre fra dig!