-

Transport- og opbevaringsvogne

Transport- og opbevaringsvogne

Hvis du er vant til at transportere podier rundt omkring i forbindelse med et teaterstykke eller anden event, ved du garanteret også, hvor meget arbejde det kan kræve. Derfor sælger vi hos Sunstill® forskellige transport- og opbevaringsvogne, som du kan bruge til podierne. Det gør nemlig det hele meget nemmere og hurtigere.

Herunder kan du se vores udvalg af transport og opbevaring til podier samt læse meget mere om de forskellige muligheder. Og så kan du forhåbentlig blive klogere på, hvilket alternativ der passer perfekt til netop jeres opsætning.

Pris
kr  - kr
6 vare(r)
Udsalg
Sunstillpodielftestrop-20
Specialpris 150,00 kr
Pris: 326,00 kr
6 vare(r)

Transportvogne til ethvert formål

Hos Sunstill® finder du et bredt udvalg af transport- og opbevaringsvogne til podier – uanset om du er på udkig efter en transportvogn med gummi-, nylon- eller vulkulanhjul. Du kan bl.a. tage et nærmere kig på vores forskellige transport- og opbevaringsvogne til stående podier på højkant. De findes i forskellige størrelser, og du kan blandt andet vælge imellem transportvogne med plads til enten 6, 8 eller 10 podier.

Leder du i stedet efter en transport- og opbevaringsvogn, der har plads til liggende podier, finder du også det blandt vores udvalg. Vi tilbyder nemlig en smart transportvogn, som har plads til hele 10-15 liggende podier – alt efter typen af podierne. Og naturligvis er alle vores opbevaringsvogne på hjul, så du nemt og elegant kan køre rundt med dem.

Vi tilbyder ligeledes et hjulsæt, som du kan bruge til at transportere og opbevare podier, og en bærestrop, hvis du vil have mulighed for at løfte podierne rundt omkring. Du har også mulighed for at skræddersy en transportvogn ud fra dine specifikke ønsker. Her kan du vælge mellem forskellige slags hjul til vores opbevaringsvogne, så hvis du eksempelvis ønsker nylonhjul eller lufthjul, sørger vi for, at du får netop dét ønske opfyldt. En ting er sikkert; vi har helt sikkert den optimale transportvogn til dig og dine behov.

Du er altid velkommen til at kontakte os

Hos Sunstill® har vi det meste, når det kommer til udstyr til teatre, kulturhuse, skoler og meget mere. Og ligesom du kan finde opbevarings- og transportvogne til podier, finder du naturligvis også selve podierne, så du får mulighed for at lave den bedst mulige scene. Ligeledes sælger vi  talerstole i flotte designs såvel som hegn til større begivenheder.

Har du spørgsmål til nogen af vores produkter? Eller er der andet, du er i tvivl om? Så står vi altid klar til at hjælpe. Vi har mange års erfaring inden for området, så du kan forvente kyndig rådgivning. Du kan enten kontakte os på tlf. +45 86 92 45 54, på e-mail info@sunstill.dk eller ved at udfylde vores kontaktformular. Så vender vi hurtigst muligt tilbage. Vi glæder os til at høre fra dig!