-

Film- og projektions lærred

Blandt vores udvalg af sceneteknik finder du film- og projektionslærreder til både front- og bagprojektion. Projektionslærreder er anvendelige til mange forskellige events, såsom teater, foredrag, undervisning og andre arrangementer, hvor der er brug for en storskærm.

Hos Sunstill tilbyder vi flere forskellige slags film- og projektionslærreder, f.eks. transparente eller helt lystætte skærme. Vi kan også producerede lærreder skræddersyet til dine behov, så uanset hvad du søger, kan vi hjælpe dig. Se vores sortiment herunder og find den type projektionslærred, der passer bedst til dit formål.

19 vare(r)
Gummistrop250mmSort-20
ProjektionLrredWIEN-20
ProjektionFilmHOLOSC-20
Gummistrop250mmHvid-20
ProjektionLrredWHITESTARPLAIN-20
ProjektionLrredNEVE-20
ProjektionLrredMatFROST-20
ProjektionLrredULTIMAHC-20
ProjektionLrredSUPER3D-20
RammerOprullersystemer-20
ProjektionLrredPROSPECT-20
ProjektionLrredDarkPearl-20
ProjektionLrredBLACKBACK-20
ProjectionMirrorTONKS-20
ProjektionFolieGHOST-20
Kontakt for pris
ProjektionLrredKRYSTAL-20
ProjektionLrredGreyPearl-20
ProjektionLrredBlackPearl-20
19 vare(r)

Køb projektionslærreder til dit næste event her

Hvad enten du mangler film- og projektionslærreder til teateropvisninger, konferencehaller, udstillinger eller andre arrangementer med et stort publikum, kan vi helt sikkert tilbyde et produkt, der matcher dine behov. Skal lærredet bruges til privat hjemmebrug, f.eks. din helt egen biograf, har vi også filmlærreder egnet til dette.

Mangler du projektionslærreder til teaterbranchen, finder du transparente projektionslærreder hos os, som giver en illusion af vinduesglas. Vi har også helt sorte lærreder, der er velegnet som bagdrops eller som effektprojektion til shows og udstillinger. Du kan også få flyt- og foldbare rammesystemer med tilhørende filmlærreder, som giver en endnu større fleksibilitet. De fleste af vores projektionslærreder er desuden udviklet med flammehæmmende materiale for en bedre brandsikkerhed.

Få en komplet sceneopsætning med vores øvrige sceneteknik

Foruden vores film- og projektionslærreder forhandler vi også et bredt udvalg af øvrig sceneteknik, så du kan sørge for, at alt spiller til dit næste event. Dette inkluderer drejescener, teater- og kulissehjul, hængsler og beslag, og hvad du ellers har brug for til en komplet sceneopsætning.

De fleste af vores produkter er desuden systemprodukter, hvilket giver dig en høj grad af fleksibilitet. På den måde kan du nemlig lettere udvide og ændre din opsætning, efterhånden som dine behov ændres.

Sunstill – Vi sikrer den gode oplevelse

Hos Sunstill har vi mange års erfaring med at levere professionelt udstyr til teatre, kulturhuse, messecentre samt et væld af andre offentlige og private virksomheder. Vil tilbyder også speciallavede løsninger til dine individuelle behov, og vi er derfor sikre på, at du kan finde præcis, hvad du søger hos os.

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kompetent vejledning under købsprocessen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 86 92 45 54 eller sende os en mail på info@sunstill.dk. Vi kan også kontaktes gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.