-

Bobinette og Sprinklernet

Bobinetstof og sprinklernet er det foretrukne scenetekstil hos filmfotografer og scenografer over hele verden. Det er blevet brugt i film- og teaterindustrien i mere end 40 år. Brugen af denne type tekstil muliggør diffusion af lyset, tilføjer skarphed og dybde, blødgør billeder, reducerer blænding samt øger kontraster. Når scenetekstilet bliver oplyst bagfra, kan disse effekter opnås.

Hos Sunstill forhandler vi bobinet og sprinklernet i høj kvalitet bl.a. Bobinett Veneziano og Mesh PVC Light Silver. Gå på opdagelse i vores sortiment herunder og find, hvad du mangler af scenetekstiler. Hvad end det er til teater, events, koncerter, biografer m.m., har Sunstill det rette til dit formål.

Pris
kr  - kr
7 vare(r)
MeshPVCLightSilver-20
Kontakt for pris
BobinettVeneziano-20
SprinkletNet5204x4-20
Kontakt for pris
MeshPVCLight-20
Kontakt for pris
BobinettPADUA-20
1.999,95 kr
7 vare(r)

Find bobinetstof og sprinklernet i høj kvalitet til skarpe priser

Scenetekstil med gazestruktur er grundlaget for spektakulære lyseffekter. Det kan bruges til teatralske baggrunde, der giver en mere livagtig stemning og kontrol af lyset. Egenskaberne for bobinet og sprinklernet er gennemsigtighed, ensartethed i hulstørrelse, og så kan det tåle at blive udsat for en enorm vægt. Valget af stoffarve spiller en vigtig rolle, når det gælder formålet. Skal du f.eks. reducere kontrasten af det, du vil belyse, så er det et hvidt stof, du bør benytte.

Hos Sunstill forhandler vi Mesh PVC Light-tekstil, hvor det er muligt at tilføje et digitalt print til inden- og udendørs brug. Du finder også Mesh PVC Light Silver, der kan anvendes med projektion, og som kan males på med foliemaling. De fås i rullelængder på 5 og 50 meter. Se også vores Bobinett PADUA-tekstil, der er lavet af sømløs bomuld. Det er let elastisk, kan anvendes til backdrop eller som portalslør og fås i en rullelængde på 48 meter.

Søger du andre former for scenetekstil, så kig med her

Hvad end du mangler af scenetekstil, har Sunstill uden tvivl noget, der matcher dine behov. En fællesnævner for produkterne er den høje kvalitet, der fås til skarpe priser. I vores sortiment finder du bl.a. sunblock-tekstiler, der er lystætte og velegnet til scenetag både inden- og udendørs. Vi har også et udvalg af Molton-scenetæpper, der kan benyttes som bagtæppe, fortæppe samt inddækning, og som også kan agere lyd- og lydabsorberende. Vores sortiment indeholder også forskelligt tekstiltilbehør, som du måske står og mangler til opsætning af dine scenetekstiler.

Hjælp til valg af bobinet og sprinklernet fås hos Sunstill

Hos Sunstill er vi er specialister inden for levering af professionelt udstyr til teatre, institutioner og andre offentlige såvel som private virksomheder. Med vores brede sortiment kan vi dække ethvert behov og formål. Ønsker du at købe bobinetstof eller sprinklernet, skal du være mere end velkommen til at kontakte os for at få en fornuftig pris. 

Vi har 35 års erfaring indenfor scenebranchen og tilbyder skræddersyede løsninger. Dette har været med til at gøre Sunstill til en af Danmarks foretrukne leverandører. Der er hjælp at hente, så giv os et kald på tlf. +45 86 92 45 54, send en mail på info@sustill.dk eller udfyld vores kontaktformular her på siden.