-

Biograf- & konferencestole

Blandt vores udvalg indenfor seating finder du biograf- og konferencestole, der passer til undervisningslokaler, biografsale, teatre, koncertsale, auditorier og konferencerum. Konferencestolene er anvendelige til en bred vifte af events, som kræver længere siddetid for gæsterne, herunder ved filmfremvisninger, foredrag og andre lignende arrangementer, hvor der er brug for lækre, behagelige siddepladser. 

Hos Sunstill tilbyder vi flere forskellige konference- og biografstole, hvor du har mulighed for at vælge tekstiler og tekstilfarve efter tekstilkatalog. Vi kan dermed producere konferencestole eller biografsæder til dine behov, så uanset hvad du søger, kan vi hjælpe dig. Se vores sortiment herunder og find den type stol, der passer bedst til dit formål.

Pris
10 vare(r)
Bacocinema-20
Kontakt for pris
astra2cinema-20
Kontakt for pris
HathorKonferencestol-20
Kontakt for pris
Monetcinema-20
Kontakt for pris
PERSEO-20
Kontakt for pris
astracinema-20
Kontakt for pris
Magnakonferencestol-20
Kontakt for pris
Scocratescinema-20
Kontakt for pris
Rialtokonferencestol-20
Kontakt for pris
Pegasokonferencestol-20
Kontakt for pris
10 vare(r)

Køb konferencestole og biografstole til din forestilling el. event her

Hvad enten du mangler konferencestole eller biografstole til filmfremvisninger, teateropvisninger, konferencehaller, foredrag eller andre arrangementer med et stort publikum, kan vi hos Sunstill helt sikkert tilbyde en løsning, der matcher dine behov.

Mangler du konferencestole til dine eventlokaler og koncertsale, finder du komfortable og behagelige sæder hos os, som gør det nemt at huse gæster og skabe den gode oplevelse. Vi har også flere varianter, hvor du har mulighed for at tilkøbe og få installeret skriveplader enten i ryggen på sædet foran eller i armlænet. Det er oplagt ved arrangementer, der kræver computer eller andre redskaber for at kunne tage noter eller følge med. Ønsker du derimod et rummeligt biografsæde, så har vi nogle modeller som kan leveres ekstra bredde som giver god komfort.

En komplet eventopsætning findes i vores øvrige sortiment

Foruden vores konference- og biografsæder forhandler vi også et bredt udvalg af øvrige sortimenter, som vil være oplagte som supplement til den komplette eventopsætning og -opvisning. Dette inkluderer scener, filmlærreder, talerstole, eventtekstiler og hvad du ellers har brug for til at skabe det gode event.

Skal du have gang i en større sceneopsætning, kan vi bidrage med fleksible systemprodukter. Du kan på den måde nemt udvide og ændre din opsætning efter behov. Du vil dermed kunne holde en teaterforestilling den ene dag i dine lokaler og en konference dagen efter.

Sunstill giver dig de skræddersyede løsninger

Hos Sunstill tilbyder vi skræddersyede løsninger til dine individuelle behov, hvormed vi er sikre på, at du kan finde lige præcis det, du søger hos os. Vi har mange års erfaring med at levere professionelt udstyr og løsninger til teatre, koncertsale, auditorier, kulturhuse samt mange andre offentlige og private virksomheder.

Har du spørgsmål til vores produkter eller brug for kompetent vejledning under købsprocessen, er du mere end velkommen til at kontakte os. Du kan ringe til os på tlf. +45 86 92 45 54 eller sende os en mail på info@sunstill.dk. Vi kan også kontaktes gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.