Cafémøbler

Mangler du møbler til dit spiseområde, eller ønsker du at skabe siddepladser til dine gæster og besøgende? Så er det vores cafémøbler, du skal investere i. Hos Sunstill har vi et stort udvalg af professionelle cafémøbler, hvor du finder stole, borde og cafésæt til udendørs og indendørs brug.

Vores møbler kommer i høj kvalitet, der kan klare daglig anvendelse i et professionelt miljø som et kulturhus, institution, teater, messecenter mv. Udforsk vores sortiment af møbler til caféer nedenfor, så du garanterer dine besøgende bekvemmelige siddepladser i dine lokaler.

Pris
22 vare(r)
ZaCstol-20
Kontakt for pris
DucaHjstol-20
Kontakt for pris
DAMAhavecafestole-20
Kontakt for pris
ConteHjdejusterbarstol-20
Alaskahavecafebordogstole-20
Cafmbler-20
Kontakt for pris
Loto-20
Kontakt for pris
Foldbartkonferencebord120x50x73cm-20
Spitzbord-20
Kontakt for pris
ScudoStborde-20
Kontakt for pris
MUSAcafehavestole-20
Kontakt for pris
MUSAhaveCafest-20
Kontakt for pris
NICEstabelstol-20
Kontakt for pris
ZigZacogZigZiaspring-20
ZiCstol-20
Kontakt for pris
SpitzBordmini-20
Kontakt for pris
Stepbord-20
Kontakt for pris
Stepbordmini-20
Kontakt for pris
SundanceSunsetSunrisestole-20
UpChair-20
Kontakt for pris
22 vare(r)

Bredt udvalg af møbler til caféområder, kantiner og receptioner

Selvom vores primære kompetencer er scener, eventgulve samt scenetekstil, så ved vi, at en god og indbydende atmosfære fx inden en biografforestilling, et teaterstykke eller en konference er mindst lige så vigtig, når man skal skabe den gode oplevelse. Dette kan du sikre ved at skabe behagelige siddepladser i enten kantinen, receptionen eller caféområdet.

Fælles for langt de fleste af vores caféstole er, at de er lette at stable eller folde sammen, hvilket er praktisk ved opbevaring, eller hvis pladsen er træng som fx ved udendørs områder. Vores møbler kommer i enkle designs og praktiske materialer, som er lette at rengøre og rykke rundt på hvis nødvendigt.

Du kan fx købe højstole til barområdet, hvorimod du kan indrette et hyggeligt spiseområde med nogle af vores borde og stole samt hele cafésæt. Du vælger derfor selv, om møblerne skal være strømlinet, eller om du mikser på tværs af materialer, farver og designs. Uanset hvad du søger indenfor caféborde og -stole, så finder du det her.

Sunstill – din faste leverandør af den gode oplevelse

Uanset hvor du arbejder henne, eller hvilken branche du er en del af, bestræber vi hos Sunstill at være din faste leverandør, når det kommer til at sikre dine kunder den gode oplevelse. Og her kan vi være behjælpelige med vores mange års erfaring i branchen.

Hvis du ønsker at kontakte os, kan det gøres på tlf. + 86 92 45 54, via vores mail info@sunstill.dk eller via vores kontaktformular her på siden. Uanset hvordan du vælger at komme i kontakt med os, vil vi bestræbe os på at besvare din henvendelse hurtigst muligt. Vi ser frem til at høre fra dig.