-

Tribune sæder

Hos Sunstill forhandler vi alt indenfor siddepladser til tribuner, hvor du kan få stole og sæder til fx stadioner, haller eller koncertrum. I dag stilles der større krav til idrætsanlæg, stadioner samt multiarenaer, hvor fleksible løsninger indenfor tribunesæder, der både er bekvemme og funktionelle, efterspørges. I vores nedenstående sortiment finder du mange forskellige tribunesæder, hvor vi bl.a. har tribunestole, skalsæder med eller uden ryglæn, pressepladser, stationsæder, VIP-stoler samt et væld af andre sædeløsninger.  Se vores tribunesædeløsninger nedenfor, så du kan gøre tilskuerpladserne lækre og komfortable for dine fremmødte gæster.

Pris
10 vare(r)
Skalsderudenryg-20
Kontakt for pris
VIPstole-20
Kontakt for pris
RammerMontagebeslagskalsder-20
ConcertoTribunestole-20
Kontakt for pris
Skalsdepvipbarramme-20
Stsiddepladser-20
Kontakt for pris
Stadionsder-20
Kontakt for pris
Pressepladsertilhalogstadion-20
VarioStadionstol-20
Kontakt for pris
Plastskallermedrygln-20
10 vare(r)

Find tribunesæder til fodboldstadioner, idrætshaller og koncertsale her

Der er flere overvejelser, du skal have gjort dig, når du skal vælge en tribunesæde eller -stol, der matcher dine behov. Først og fremmest er det vigtigt, om tribunesæderne skal anvendes indendørs eller udendørs. Dernæst skal du finde ud af, hvor meget plads du har at gøre med per sæde – er der trangt med plads, er der rigeligt? Alt efter pladsen skal du derefter beslutte om, du ønsker fx tribunestole, der både har behageligt ryg- og armlæn, som garanterer god komfort, eller om du skal investere i et skalsæde, der fylder væsentligt mindre. Skal siddepladserne også kunne bruges til ståpladser? Så skal sæderne kunne klappes sammen, hvorved du får en kombineret stå- og siddeplads.

Hver og en af vores fleksible tribunesæder til bl.a. fodboldstationer, idrætshaller og koncertsale har forskellige fordele og funktion, så det er bare med at klikke på de enkelte siddeløsninger og læse mere. Ved flere af tribunesæderne har du mulighed for at vælge iblandt et væld af RAL-farver, som du ønsker, stolene og sæderne skal komme i, samt tilkøbe tilbehør og udstyr, der vil gøre siddepladserne mere komfortable og funktionelle. Du kan dermed skræddersy dine tribunesæder til dine behov.

Udforsk vores tribuneløsninger

Foruden vores tribunesæder forhandler vi også en lang række andre tribuneløsninger. Du finder bl.a. faste tribuner, mini-tribuner, podietribuner samt teleskoptribuner, hvor flere af kategorierne sagtens kan kombineres på kryds og tværs eller supplere dine tribunesæder. Som udgangspunkt tilpasses tribunerne til de lokaler og formål, de skal anvendes til, så du er garanteret en skræddersyet løsning, der matcher dine behov – hvad end de skal bruges indendørs eller udendørs, til sportsarrangementer, koncerter eller udendørs events.

Har du spørgsmål? Så kontakt os allerede i dag!

Hos Sunstill er vi specialiseret i at levere professionelt udstyr til forskellige typer events samt offentlige og private begivenheder. Hvis du brænder inde med spørgsmål, skal du derfor være mere end velkommen til at kontakte os allerede i dag. Her vil vores medarbejdere yde dig professionel og fagkyndig rådgivning. Du kontakter os enten ved at ringe på tlf. +45 86 92 45 54, via vores mail info@sunstill.dk eller gennem vores kontaktformular.