-

Vægmonterede stole

Hos Sunstill finder du et bredt udvalg af vægtmonterede stole og klapstole, så du sikrer dig siddepladser i konferencelokaler, receptioner, ventelokale, koncertsale og andre lignende arealer, som har pladsbegrænsning og skal huse mange fremmødte gæster, kunder og/eller patienter. Vi har flere varianter, og for Jumpseat kan man selv være med til at designe i forskellige farver, tekstiler og farver på træet – også med antibakteriel kunstlæder til hospitaler, venteværelser og steder hvor det er mest belejligt.

For overblikkets skyld har vi inddelt vores vægtmonterede stole i kategorierne Jumpseat, Strampolin og TIP-UP, så du kan finde den fleksible løsning, der passer til dine behov. Der er store pladsbesvarende fordele ved at investere i en række klapstole til vægmontering. Du skal endelig ikke holde dig tilbage, hvis du ønsker yderligere information om vores nedenstående sortiment.

12 vare(r)
JumpSeat-20
Kontakt for pris
JumpSeat-20
Kontakt for pris
JumpSeat-20
Kontakt for pris
SunstillTIPUPmedavisholder-20
JumpSeat-20
Kontakt for pris
JumpSeat-20
Kontakt for pris
SUNSTILLTIPUPUDENDRSBNK-20
Gulvmonteretstol-20
Kontakt for pris
SunstillTIPUPudenavisholder-20
VgmonteretstolSFW100-20
12 vare(r)

Køb væghængte klapstole og vægmonterede stole hos Sunstill

Vores udvalg af væghængte stole og vægmonterede klapstole rummer noget til ethvert behov. Med vores væghængte klapstole investerer du i en smart og pladsbesparende løsning, som er anvendelig i f.eks. venteværelser, receptioner og rum, hvor pladsen kan være trang. Med vægmonterede stole kan du desuden nemmere komme til gulvet under rengøringen, hvilket vil effektivisere de daglige rengøringsrutiner, da der ikke skal rykkes rundt for at få plads til moppen eller støvsugeren. Stolene fås i et enkelt og stilrent design, så de passer ind i alle slags omgivelser uden at ødelægge helhedsindtrykket i rummet.

Du finder flere prisbelønnede modeller i vores sortiment herunder fra Jumpseat, som er en fleksibel og kompakt løsning. Den leveres til fastmontering på væggen eller som flytbar stol med fod. Dens faste base på stolens sædeafstand er 560 mm fra center til center, så er der rigeligt med plads. Dens innovative egenskaber gør den unik til auditorier og aulaer. Ved nogle af vores stole, f.eks. vores TIP-UP, kan du også vælge at tilkøbe en avisholder på selve stolen, hvormed du inviterer de siddende til at tage et kig i dine magasiner, produktkataloger og aviser for at få ventetiden til at gå.

Hvorvidt du skal vælge en almindelig vægmonteret stol eller en klapstol, kommer helt an på, hvor meget plads du har på det pågældende sted, hvor de skal placeres, og om de skal være indendørs eller udendørs. Derudover skal du overveje hvilket æstetisk udtryk og helhedsindtryk, du ønsker at komme med for omgivelserne. Alle sammen overvejelser vi hos Sunstill med glæde vil være en del af.

Kontakt Sunstill for yderligere information

Når det kommer til seating og indretning af den gode oplevelse i form af mødelokaler, koncertsale, receptioner eller auditorier, kan vi hos Sunstill være dig behjælpelige. Vi besvarer med glæde dine spørgsmål eller hjælper dig med at vælge de rette produkter, som passer til dine behov og indretningsmuligheder. Det kan dreje sig om alt fra seating til scenetekstil.

Giv os et kald på +45 86 92 45 54 eller skriv til os på info@sunstill.dk, hvor vores kompetente medarbejdere med glæde vil rådgive dig, så du finder den helt rette løsning til dine behov. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.