Seating

Mangler du seating til den nye sal? Hvad enten det gælder til teaterforestillinger, konferencer, sportshaller eller andre arrangementer med en stor mængde publikum, så finder du siddepladser til det hele hos Sunstill. Vi tilbyder et bredt sortiment af både væghængte stole, tribunesæder, konferencestole m.m., så du kan tilbyde de fremmødte gæster en god siddeplads.

Vi har gjort det nemt for dig ved at inddele vores seating i underkategorier, nemlig auditorier, biograf- og konferencestole, cafémøbler, Public Area, Tribuner, udskiftningsbænke samt vægmonterede stole. Med andre ord er der altså seating til ethvert behov og arrangement, så tag et kig i udvalget herunder og find den type seating, du står og mangler.

49-96 af 101
Skalsæde på vipbar ramme-20
Mini-tribune 3 rk.-20
Kontakt for pris
Mini-Tribuner 2 RK.-20
Kontakt for pris
Monet cinema-20
Kontakt for pris
Multisit by SUNSTILL-20
Kontakt for pris
Udsalg
Multisit Reklamestol 2 sæders-20
Specialpris 6.850,00 kr
Pris: 8.831,00 kr
Udsalg
Multisit Reklamestol 3 Sæders-20
Specialpris 10.036,00 kr
Pris: 12.930,00 kr
MUSA have-/Cafe sæt-20
Kontakt for pris
NICE stabelstol-20
Kontakt for pris
Rialto konference stol-20
Kontakt for pris
Renovering af auditorier EFTER-20
Renovering af auditorier FØR-20
Renovering af auditorier EFTER-20
Renovering af auditorier-20
Pegaso konference stol-20
Kontakt for pris
Rammer Montagebeslag skalsæder-20
PERSEO-20
Kontakt for pris
PERSEO-20
Kontakt for pris
Zig-Zac og Zig-Zia spring-20
Plastskaller med ryglæn-20
ZiC stol-20
Kontakt for pris
Podietribune Certificeret-20
Podietribune I teatersalen-20
Podietribuner forskellige set-up-20
Polstret stabelsto-20
Kontakt for pris
Pressepladser til hal og stadion-20
Spitz Bord mini-20
Kontakt for pris
Stå and siddepladser-20
Kontakt for pris
Stadionsæder-20
Kontakt for pris
Step bord-20
Kontakt for pris
Stilads Tribune-20
Kontakt for pris
Vægmonteret stol SFW100-20
Sunstill AirSeat-20
Kontakt for pris
VIP stole-20
Kontakt for pris
Vario Teleskoptribune-20
Kontakt for pris
UpChair-20
Kontakt for pris
Sunstill Fast Tribune-20
Kontakt for pris
Tribune model BT-20
Kontakt for pris
Tillykke Vejstrup Efterskole-20
Tilbehør – Transportable fødder-20
Teleskoptribuner-20
Kontakt for pris
Sunstill-Abacus-Silver-20
Kontakt for pris
Sunstill-Abacus-Gold-20
Kontakt for pris
Sunstill-Abacus-Bronze-20
Kontakt for pris
49-96 af 101

Køb væghængte stole, tribuner og andet seating hos Sunstill

Vores udvalg af seating rummer noget til ethvert behov. Vi har bl.a. væghængte klapstole, som er en smart og pladsbesparende løsning. Klapstolene er anvendelige til eksempelvis venteværelser og rum, hvor pladsen kan være trang. Vi har også den prisbelønnede Jumpseat, der kan leveres til ophæng på væg, med en flytbar fod eller til montagering på gulvet, hvis du foretrækker dette. Jumpseat fås endvidere i et enkelt og stilrent design, som kan designes individuelt så de passer ind i alle slags omgivelser uden at ødelægge helhedsindtrykket i rummet.

Skal du holde en stor opvisning i teatret, sportshallen eller andre offentlige steder, finder du også et stort udvalg af publikumstribuner. Er pladsen trang eller skal lokalet bruges til andre formål, fås disse tribuner også som teleskoptribuner. Ønsker du, at dine besøgende skal sidde ekstra godt, har vi også tribunestole med polstret sæder og ryglæn såvel som armlæn, så siddekomforten øges.

Find også konferencestole, højstole og cafémøbler

Blandt vores alsidige sortiment af seating, finder du også højstole til cafe, konferencestole og polstrede stabelstole. Disse stole er velegnede til erhverv, hvor eksempelvis højstole og polstrede stabelstole vil være anvendelige på arbejdspladsen, f.eks. mødelokaler. Vores konferencestole er et oplagt valg til teatre eller undervisning m.m. Deres findes både i enkle eller stilfulde design for det eksklusive look, og samtidig kan nogen leveres med smarte og praktiske detaljer såsom skriveplader og kopholdere.

Vi har også eksklusive cafémøbler, som du kan få i mange forskellige farver. Stolene kan desuden stables, hvilket gør dem lettere at opbevare. Det er især en fordel, hvis de skal bruges til udeservering på restauranter og caféer og dermed hurtigt skal kunne samles sammen til lukketid. Med vores udvalg af seating er mulighederne altså mange, og der er rig mulighed for at finde lige netop den type siddepladser, som du har brug for.

Har du spørgsmål til vores seating? Kontakt os allerede i dag!

Hvis du sidder inde med spørgsmål eller har brug for hjælp til at vælge de rette produkter, så er du meget velkommen til at kontakte os. Hos Sunstill er vi specialister i levering af professionelt udstyr til teatre, sportshaller, messecentre og et væld af andre institutioner. Derfor finder du også et bredt udvalg af scenepodier, scenetekstil, sceneteknik, og alt hvad du ellers måtte have brug for til en komplet sceneopstilling.

Giv os et kald på +45 86 92 45 54 eller skriv til os på info@sunstill.dk, hvor vores kompetente medarbejdere med glæde vil rådgive dig, så du finder den helt rette løsning til dine behov. Du kan også kontakte os gennem vores kontaktformular, hvorefter vi vil vende tilbage til dig hurtigst muligt.