-

Talerstole

Hos Sunstill finder du et bredt udvalg af talerstole i mange forskellige materialer, såsom træ, akryl, stål m.fl. Fælles for alle vores talerstole er, at de er lavet i et enkelt og minimalistisk design. Det betyder, at talerstolen ikke stjæler fokus fra taleren. Talerstolene udstråler med deres klassiske og stilfulde designs dog stadig autoritet og professionalisme, og med de mange forskellige designs kan du finde en talerstol, der passer ind i lige præcis dit miljø. Vi har både åbne og lukkede talerstole, alt efter hvilken stemning, du ønsker. Med en åben model kan du eksempelvis skabe en mere uformel stemning, der indbyder til dialog.

I vores sortiment finder du også praktiske talerpulte, du kan stille ovenpå talerstolen, så du kan holde styr på dine noter under talen. Se udvalget af de mange forskellige designs herunder og find den talerstol, du mangler til dit næste foredrag eller konference.

12 vare(r)
SuntalkTalerstol-20
Kontakt for pris
Minipult-20
Kontakt for pris
SpitZ-20
Kontakt for pris
SunstillPlexiline-20
Kontakt for pris
Rondatalerstolpult-20
Kontakt for pris
SunstillPride-20
4.495,00 kr
Udsalg
SunstillCurve-20
Specialpris 2.799,00 kr
Pris: 3.895,00 kr
Udsalg
AMinideskTalerpult-20
Specialpris 3.995,00 kr
Pris: 8.359,00 kr
Udsalg
SunstillGurli-20
Specialpris 5.695,00 kr
Pris: 7.379,00 kr
InoxInfinity-20
Kontakt for pris
SunstillMariot1-20
Udsalg
SunstillGustav-20
Specialpris 3.695,00 kr
Pris: 4.875,00 kr
12 vare(r)

Køb en talerstol, der er skræddersyet til dine behov

Når du køber talerstole hos Sunstill, kan vi tilbyde specialdesignede løsninger. Du kan dermed få en talerstol, der matcher lige præcis dine behov og omgivelser. Dette inkluderer talerstole i forskellige farver og størrelser. Vi har også modeller med praktiske hæve/sænke-funktioner. Til mange af vores talerstole kan vi desuden lave et logo eller navn på talerstolens front. Send blot en EPS-fil til os med det ønskede logo eller navn, og så sender vi et prøvetryk, som I får lov at godkende, inden vi laver det endelige skilt.

Mangler vores talerstole nogle småting for at passe perfekt til det, du søger, kan vi også lave små rettelser på vores eksisterende udvalg. Har du en idé eller et helt specielt ønske til din talerstol, hjælper vi dig derfor gerne med at finde en løsning. Skal talerstolen bruges til kirker, kommer vi også gerne med forskellige forslag til kors, der kan hæftes på fronten.

Skal talerstolen bruges i forbindelse med et større event, der kræver en hel scene, så finder du hos Sunstill også et bredt udvalg af sceneudstyr samt scener og scenepodier, som kan bruges sammen med vores talerstole. Se også vores udvalg af scenetæpper fra Molton, der kan hænges op bag talerstolen, hvilket er uundværligt i forbindelse med teaterforestillinger og andre events, der foregår på scener. Uanset hvad du søger, kan vi altså hjælpe dig med at finde en fleksibel løsning, der imødekommer dine behov.

Har du spørgsmål til vores talerstole? Kontakt os for kompetent vejledning

Hos Sunstill er vi erfarne specialister inden for professionelt udstyr til teatre, skoler, institutioner, messecentre og andre offentlige og private virksomheder. Hvis du har brug for hjælp til at vælge den rette talerstol eller har spørgsmål til vores øvrige sortiment, så står vi med glæde til rådighed. Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 86 92 45 54, via vores mail info@sunstill.dk eller gennem vores kontaktformular. Sammen kan vi skræddersy en løsning til dig!