-

Talerpulte

Hos Sunstill har vi et godt udvalg af professionelle talerpulte i forskellige størrelser. En talerpult er uundværlig ved store forsamlinger, forelæsninger eller andre lignende steder, hvor et budskab eller undervisningsmateriale skal formidles ud til mange mennesker på samme tid. Pulten er gavnlig, da du kan placere noter eller andre papirer på pulten, så din tale eller undervisning kommer til at flyde naturligt.

En talerpult er en fordel at investere i, da den kan placeres de fleste steder, hvor der er et bord eller lignende møbel, hvor den kan stå på. Modsat fx en talerstol der ikke lige er så nem at transportere rundt. Kig endelig rundt i vores udvalg og se, om der kunne være en talerpult for dig, så du kan tale til store og små forsamlinger på professionel vis.

Pris
kr  - kr
2 vare(r)
Minipult-20
Kontakt for pris
Udsalg
AMinideskTalerpult-20
Specialpris 3.995,00 kr
Pris: 8.359,00 kr
2 vare(r)

Køb en professionel talerpult til bord her 

Som allerede nævnt er en talerpult en utrolig praktisk løsning til fx konferencerum eller større undervisningslokaler, hvor der skal informeres, tales eller undervises fra. En talerpult er faktisk et utrolig vigtigt møbel ved disse nævnte begivenheder, da den kan være med til at omkredse taleren og derved skabe afskærmning, der gør det trygt for den talende og signalerer professionalisme overfor de deltagende.

Med en talerpult får du en transportable talerstol, som du kan sætte op og rykke rundt på efter behov, så længe der er et bord til rådighed, den kan stå på. Fælles for vores professionelle pulte til foredrag og undervisning er, at de kommer i et stilrent, minimalistisk design og er lavet af materialer som rustfri stål og akryl af særdeles høj kvalitet. Du har også mulighed for at tilkøbe funktioner som logo og læselampe, der kan være med til at forbedre brugen af talerpulten.

Skal talerpulten anvendes i forbindelse med et større arrangement, som muligvis kræver en hel scene eller sceneudstyr, så kan Sunstill også være behjælpelig. Vi har nemlig et bredt udvalg af udstyr til scenen, hvor du bl.a. finder scenepodier, sceneteknik og scenetekstil, der kan bruges sammen med talerpulten. Uanset hvad du søger, kan vi altså hjælpe dig med at finde en fleksibel løsning, der imødekommer dine behov.

Kontakt os og få fagkyndig rådgivning

Hos Sunstill er vi specialiseret i levering af professionelt udstyr til teatre, skoler, institutioner, messecentre og andre offentlige og private virksomheder. Hvad end du søger en talerpult, talerstol eller supplement til din talerstol, så er du mere end velkommen til at kontakte os for fagkyndig rådgivning. Kontakt os allerede i dag på tlf. +45 86 92 45 54, via vores mail info@sunstill.dk eller gennem vores kontaktformular. Sammen kan vi skræddersy en løsning til dig!