fbpx

OM SUNSTILL®

SUNSTILL® SCENEPODIER

SUNSTILL® er specialiceret i levering af professionelt materiel og udstyr til teatre, skoler,
institutioner, kulturhuse, lufthavne, idrætshaller, messecentre, butikscentre samt en lang række
andre offentlige og private virksomheder.

SUNSTILL® er et registreret navn, som bl.a. er betegnelsen for Danmarks mest udbredte
scenepodie-koncept.

SCENEPODIER EN INVESTERING FOR LIVET

SUNSTILL® scenepodier er blevet solgt i Danmark i snart 40 år, og vi leverer også reservedele til de allerførste podier, som blev solgt helt tilbage i begyndelsen af 80’erne.

At vi stadig sælger reservedele til disse 80’er modeller, understøtter det faktum, at SUNSTILL® scenepodier, er scenepodier for livet – og dermed en fantastisk investering.

Vi har specialiceret os i levering af scenepodier, scenetekstiler, auditorier, teleskoptribuner, tribuner og afspærringsstandere/køldere med bånd eller med reb, Nextrax skillevægge til vores standersystem men har også et stort udvalg af talerstole, som kan dække de este behov.

SUNSTILL® er også kendt for deres Dansevinyl til professionelle, Scenemolton & projektionsfolier også mange er naturligvis ammehæmmende produkter.

SYSTEMPRODUKTER - Vores speciale

De fleste af vores produkter er systemprodukter.

Det betyder at mange produkter er eksible – og passer samme inden for systemerne.

Derved får man mere eksible løsninger.

Se foreksempel vores afspærringssystem/køledere, hvor man kan bruge en stander (f.eks. Classic) med en skillevæg (Nextrac) og opnå en helt ny måde at bruge systemet på.

Også vores scenepodier kan bygges som med Legoklodser. Derudover er reservedele og tilkøb/udvidelse i systemerne altid en mulighed.

GÅ PÅ OPDAGELSE

Ved at gå på opdagelse i vores online produktsortiment, kan du se hvorvidt vores kompetencer rækker og kontakt os endelig, hvis du har spørgsmål.

RIGTIG GOD FORNØJELSE PÅ SUNSTILL.DK

Mangler din skole, teater, kulturhus eller et fjerde sted en ny scene? Så køb dit scenepodie fra Sunstill® – Danmarks mest udbredte scenepodier

Hos Sunstill har vi et stort udvalg af afspærringsstandere, afspærringsbånd og -reb samt meget andet tilbehør, der vil være oplagt og perfekt ved personregulerende områder som banker, lufthavne, diskoteker, biografer, apoteker m.m.

Sunstill teleskoptribuner af meget høj kvalitet, som lever op til diverse standarder.

Teleskoptribunerne designes efter omgivelserne, og man kan selv have indflydelse på stole, tekstiler, gulvbelægning og farver.

Vi er førende leverandør af høj kvalitet sæder til forskellige formål.
Vores sortiment omfatter følgende produktkategorier:

  • Stadion Tribune Sæder
  • VIP Stadion Sæder
  • Auditorium Sæder
  • Teleskoptribune Sæder

Du finder os her:

Skal vi give dig et kald?
Udfyld formularen og vi kontakter dig!