-

Scenepodier

Scenepodier

Hos Sunstill® finder du vores originale Sunstill scenepodier i standard størrelse eller på specialmål efter bestilling, med forskellige typer overflade til forskellige formål. Uanset om du har behov for scenepodier i standardmål, eller om du er på udkig efter nogle helt særlige mål, kan vi med garanti levere dem til dig. I vores sortiment finder du scener til indendørs og udendørs brug samt i forskellige overflader til indendørs eller udendørs brug, med glas, med tæppe eller rist. Du har dermed rig muligheder for at finde den scenetype, du vil kunne bruge til skolen, teateret, kulturhuset m.v.

Sunstill® er Danmarks mest udbredte forhandler af scenepodier samt -teknik og -tekstil og er samtidig specialister i levering af professionelt sceneudstyr til stort set alle formål. Tag et kig på vores nedenstående sortiment og kontakt os gerne, hvis du har behov for råd, vejledning eller et uforpligtende tilbud.

Pris
16 vare(r)
SunstillSuperRapidPodier-20
SunstillLetvgtspodierTTopBrun-20
TrommepodieRullepodie-20
Dirigentpodie-20
Kontakt for pris
Sunstillscenepodiemedtppe-20
SunstillJuniorpodier-20
Kontakt for pris
Sunstilludendrspodier-20
Trakantpodier-20
Kontakt for pris
SunstillIntegralPodie-20
SunstillVario-20
Kontakt for pris
SunstillLetvgtspodierTTopSort-20
Sunstillpodiemedrist-20
Kabelbrnd-20
Kontakt for pris
Sunstillpodiemedglas-20
16 vare(r)

Scenepodier med lang levetid og i stærk kvalitet

Vi mener, at det er vigtigt med scenepodier med lang levetid. Et scenepodie er ikke just en simpel affære, og de skal oftest specialiseres til den enkelte opgave, hvilket ikke just er optimalt, hvis de skal udskiftes efter nogle få år. Men bare rolig, sådan bliver det ikke hos os. Faktisk sælger vi stadig reservedele og tilbehør til scenepodier, som vi solgte helt tilbage i 80’erne. Med Sunstill scenepodier investerer man i en lang tids investering.

Det kan måske virke som en uoverskuelig opgave at skulle vælge et scenepodie, dog er det vigtigt, at du går efter det, du har behov for og kan få mest glæde af. Om scenepodiet skal være til indendørs eller udendørs brug er et godt sted at starte. Dernæst skal du overveje, hvorvidt overflade du ønsker. Du skal også tænke over, hvad der skal stå på podiet - skal der meget udstyr på, eller er det nok med et letvægtspodie? Du skal desuden også have scenehøjde.

Du finder også en masse andet udstyr, og tilbehør til scenen, som trapper, gelændere og beslag, som vil være oplagt at tage et kig på, når du alligevel er på jagt efter et nyt podie. For at gøre investeringen så rigtig og brugbar som mulig. Det er også sjældent, at det blot er en scene, man mangler. Vi har også sortimenter med sceneinddækning, sceneoverbygning samt transport og opbevaring, som alt sammen vil kunne supplere dit nye scenepodie.

Ring til os allerede i dag og få et uforpligtende tilbud

Med alle de overvejelser, du skal have gjort dig, kan det godt virke en anelse uoverskueligt, samtidig med at du har et væld af muligheder at vælge imellem. Det skal du dog ikke bekymre dig om, når du handler hos os. Vores mangeårig ekspertise og hjælpsomme medarbejdere vil hellere end gerne komme med specialdesignede løsninger til dig. Du ringer bare eller skriver til os her på siden, og vi vil gøre vores bedste i at hjælpe dig til en scenepodie løsning, som du vil kunne få glæde af i mange år.