Tribuner

Er du på udkig efter nye tribuneløsninger? Det kunne være til sportshallen, aulaen, teatersalen eller andre events, så er du kommet til det rette sted. Hos Sunstill ApS leverer vi tribuneløsninger som lever op til gældende standarder. Vores løsninger er nøje udvalgte, så du er garanteret sikre og professionelle tribuner.

Som udgangspunkt specialbygges tribunerne så det passer til de lokaler og formål de skal anvendes til.  De enkelte tribuner bygges i tæt samarbejde med vores kunder, så vi sikre at udformningen bliver som forventet. Vores sortiment af tribuner består af faste tribuner, mini tribuner, podietribuner, teleskoptribuner og tribunesæder, hvor hver og en er løsning til din mulige seating. Her kan du både få tribuner, som er tiltænkt til ståpladser og siddepladser samt til en mindre gruppe mennesker og som værende område til flere hundrede. Gå på opdagelse i vores nedenstående udvalgte tribuner og kontakt os for en snak, da vores tribuner er specialbyggede så de passer til den enkelte kundes behov. 

35 vare(r)
Stadionsæder-20
Kontakt for pris
Mini-tribune 3 rk.-20
Kontakt for pris
Podietribuner-20
Kontakt for pris
Certifierede Podietribuner-20
Concerto Tribune stole-20
Kontakt for pris
Podietribuner-20
Kontakt for pris
Vario Teleskoptribune-20
Kontakt for pris
Mini Teleskoptribune-20
Kontakt for pris
Mini-Tribuner med skal-sæder-20
Plastskaller med ryglæn-20
Podietribune Certificeret-20
Podietribune I teatersalen-20
Stilads Tribune-20
Kontakt for pris
Sunstill AirSeat-20
Kontakt for pris
Vario Stadionstol-20
Kontakt for pris
Sunstill Fast Tribune-20
Kontakt for pris
Sunstill Prater Alu-Stadion Sæde-20
Certificerede Publikumstribuner-20
Skalsæder uden ryg-20
Kontakt for pris
Skalsæde på vipbar ramme-20
Mini-Tribuner 2 RK.-20
Kontakt for pris
Rammer Montagebeslag skalsæder-20
Podietribuner forskellige set-up-20
Pressepladser til hal og stadion-20
Stå and siddepladser-20
Kontakt for pris
VIP stole-20
Kontakt for pris
Tribune model BT-20
Kontakt for pris
Teleskoptribuner-20
Kontakt for pris
Sunstill-Abacus-Silver-20
Kontakt for pris
Sunstill-Abacus-Gold-20
Kontakt for pris
Sunstill-Abacus-Bronze-20
Kontakt for pris
Teleskoptribune XL model BT18-20
35 vare(r)

Indendørs og udendørs tribuner til sport, koncerter, events m.m.

Mange af vores flotte tribuner kan bruges til ethvert formål – indenfor såvel som udenfor – og du kan desuden tilpasse dem med stolevalg, tekstil og efter andre ønsker. Det er uhyre vigtigt, at man har de rette publikumstribuner, hvis man vil sikre sig, at de fremmødte mennesker kan nyde begivenheden roligt, ordentligt og behageligt. Der er mange overvejelser som skal foretages så man får den rigtige tribune til det tænkte formål.    

Faste tribuner til salg her i en høj kvalitet

En fast tribune er, som navnet indikerer det, en mere permanent løsning og bliver som oftest brugt i sportshaller og til et væld af andre lignende formål, der kræver faste siddepladser det meste af året. Sunstills faste tribuner bliver opbygget på den blivende plads og kan udarbejdes med for eksempel skal sæder, bænke eller andre typer stolesæder med god siddekomfort.

Mini tribuner til mindre publikummer

Vores udvalg af mini tribuner er oplagte til et mindre antal publikum, som for eksempel forældre ved træningskampe og lignende og kommer enten med skalsæder eller bænke. De er flytbare og kan tippes op på højkant og trilles væk på de påmonterede hjul. Da minitribunerne er flytbare, kan de også hurtigt gemmes af vejen eller finde dem frem ved særlige særarrangementer. Tribunerne er monteret med sæder i forskellige standard farver eller med bænke afhængig af modellen.

Certificerede podietribuner til sportshaller, teatersalen m.m.

Af Originale Sunstill scenepodier kan også opbygges podietribuner hvis et midlertidigt behov for en tribune opstår. Opbygges podietribuner på over 1m i øverste stå- eller sædehøjde skal disse være certificeret, ellers man skal søge byggetilladelse jf. bekendtgørelse 880. Originale Sunstill scenepodier kan certificeres jf. bekendtgørelse 880. Podietribuner kan bygges så de tilpasses til ethvert formål, så du er garanteret det rette publikumsområde til dit arrangement.

Gedigne og fleksible teleskoptribune

En teleskoptribune er en utrolig smart og fleksibel form for publikumstribune og er oplagt til brug i multilokaler hvor lokalerne skal bruges til forskellige formål. De bliver specialproduceret så de passer til det enkelte lokale, teatersale, konferencelokaler, idrætshaller osv. Teleskoptribunen er udarbejdet i en kraftig konstruktion, der kan køres sammen og dermed fylde mindre, hvis der er behov for mere gulvplads. Nogle af vores modeller kan leveres med polstrede kvalitetssæder, armlæn og skriveplader for auditorier.

Køb et eller flere tribunesæder her

Er et af dine sæder blevet ødelagte eller trænger dine skalsæder blot til noget fornyelse og et nyt udtryk, så kan du finde en bred vifte af tribunesæder såsom tribunestole, skalsæder, skalsæder med ryglæn, stationsæder, vippesæder samt mange andre modeller. Det er muligt at vælge tribunesæder monteret på tribunedæk eller på optrin. Uanset hvilket af vores sæder du vælger, vil du blive utrolig glad for dem og vil kunne benytte dem i mange år under den rette vedligeholdelse og pleje.

Kontakt os allerede i dag og få en tribuneløsning

En tribune som lever op til gældende standard og med ordentlige siddepladser er for os en selvfølge. Dårlige siddepladser kan faktisk være skyld i en dårlig oplevelse og at publikum ikke vil komme igen. Derfor skal du være mere end velkommen til at kontakte os her hos Sunstill ApS allerede i dag, for en snak om en skræddersyet tribuneløsning, der passer til dine behov og lokalestørrelse.

Du kan kontakte os enten på tlf. +45 86 92 45 54, ved at sende en mail til info@sunstill.dk eller via vores kundeformular her på siden. Her vil en af vores medarbejdere tage sig kærligt om dig, og guide dig til den rette løsning til dit projekt. Vi bestræber os altid på at besvare din henvendelse hurtigst muligt.